Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 135

Mercedes-Benz Bucuresti lanseaza serviciul de vopsitorie dedicat vehiculelor comerciale grele

24.05.2017
 Mercedes-Benz Bucuresti lanseaza serviciul de vopsitorie dedicat vehiculelor comerciale grele
Mercedes-Benz Bucuresti a lansat un nou serviciu pentru clientii de service – vopsitoria dedicata vehiculelor comerciale grele. Dezvoltata in propria locatie, noua facilitate continua strategia atelierului bazata pe conceptul de One Stop Shop. Astfel, unitatea de service are capacitatea de a deservi setul complet de servicii Mercedes-Benz post-vanzare, incluzand servicii de reparatie, intretinere si mentenanta pentru autovehicule comerciale mari Mercedes-Benz si Setra.

“Clientii nostri au nevoie ca vehiculele lor sa fie pe drum, nu in atelier. De aceea, toate eforturile noastre se indreapta catre eficientizarea proceselor de lucru si optimizarea timpului de asteptare al vehiculelor in service. Vopsitoria Mercedes-Benz Bucuresti completeaza serviciile deja existente - de reparatii si intretinere, mecanica, electrica, tinichigerie, diagnostica avansata sau verificari tahograf. Cu ajutorul acestei noi facilitati, timpul de executie pentru elemente de caroserie a scazut de la una-doua zile la doar cateva ore, astfel ca un vehicul cu avarii minore poate intra si iesi din service in aceeasi zi,” a declarat Sandu Stoica, director Mercedes-Benz Bucuresti.

In plus fata de nevoia pietei, investitia intr-o cabina de vopsitorie preintampina cerinta companiilor de asigurari de a avea toate serviciile de reparatie de dupa accident intr-o singura locatie. In acest sens, Mercedes-Benz Bucuresti ofera asistenta si consiliere pentru derularea dosarului de dauna, de la momentul producerii accidentului pana la finalizarea reparatiilor necesare. Serviciul functioneaza sub denumirea de Mercedes-Benz Bucuresti Claims Assistance si este unic in reteaua de ateliere Mercedes-Benz dedicate reparatiilor de vehicule comerciale grele.

“Cabina de vopsit dedicata autovehiculelor comerciale mari masoara aproximativ 100 mp (15 m lungime, 5,5 m inaltime si 5,5 m latime) din cei 1200 mp ai atelierului de service si permite vopsirea mai multor elemente de caroserie in acelasi timp sau chiar vehicule integral,” a adaugat Sandu Stoica.

Tehnologia din spatele vopsitoriei Mercedes-Benz Bucuresti consta in uscarea elementelor vopsite cu ajutorul unor lampi speciale cu ultraviolete, ce permit uscarea completa a vopselei in aproximativ 30 de minute.

In ceea ce priveste echiparea cabinei, aceasta este dotata cu un performant sistem de ventilatie prevazut cu filtre ce absorb eficient vaporii de vopsea din aer, astfel ca riscul aparitiei fenomenului de gazare este aproape zero. De asemenea, vopsitoria este dotata cu sistem de iluminat cu tuburi cu LED ce confera o iluminare excelenta, prietenos cu mediul, gratie unui consum de energie scazut. 

Simultan cu deschiderea vopsitoriei, Mercedes-Benz Bucuresti a devenit dealer Webasto, avand astfel capacitatea de a oferi solutii de incalzire si racire suplimentara pentru orice tip de vehicul comercial.

Mercedes-Benz Bucuresti continua strategia de extindere si imbunatatire permanenta a serviciilor oferite in locatia din Soseaua Odai, nr. 373-377, fiind un reper de calitate in ceea ce priveste activitatea de intretinere si mentenanta a vehiculelor comerciale grele in Romania.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI