Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 135

CONSTRUCT FEST 2017 - EDITIA I

18.05.2017
CONSTRUCT FEST 2017 - EDITIA I
Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti organizeaza in zilele de 30 si 31 mai 2017, in campusul sau din Bulevardul Lacul Tei nr. 124, sector 2, prima editie a Construct Fest, manifestare dedicata studentilor ei (fosti, prezenti si viitori), cadrelor didactice si partenerilor care actioneaza in ramura constructii.

Manifestarea are ca scop promovarea pe toate nivelurile a universitatii si a ramurii constructii, prin prezentarea ultimelor realizarii si tehnologii din domeniu, dar si cel de a face legatura intre studenti si firmele angajatoare din ramura constructii, interesate de colaborari, sau cu oferte de job-uri.

Vor fi prezenti reprezentanti ai ministerelor, ambasadelor, asociatiilor profesionale, mediului economic, studenti, cadre didactice precum si elevi de liceu din anii terminali. Acestia din urma vor avea astfel prilejul de a cunoaste profilul si specificul universitatii, in eventualitatea ca vor dori sa imbratiseze meseria de inginer: constructor, instalator, geodez, utilajist, de mediu, sau altele din portofoliul universitatii, manifestarea fiind pentru ei si o Zi a portilor deschise.

Prezentarilor de lucrari si standuri ale facultatilor si partenerilor din timpul zilei, li se vor adauga seara, manifestari culturale organizate de catre studenti in interiorul campusului si a noii Salii de sport a UTCB din Parcul Tei,( vizavi de Rectorat).

Participantii (elevi, studenti, reprezentati ai partenerilor) vor beneficia de materiale promotionale si de vouchere cu invitatii la alte spectacole organizate de diferite trupe/formatii din domeniul artistic, cu care universitatea are colaborari.
Intrarea este libera si sunt invitati (in afara partenerilor din domeniu), studenti, elevi, cadre didactice si alte persoane interesate de acest eveniment.

Nota, informatii suplimentare:
Relatia cu firmele partenere: inscrieri la conferinta, rezervare standuri, sponsorizari etc.: ancuta.neagu@utcb.ro 0212421208/205. (Dir. DMCDI);
Coordonatorul evenimentului: Prof.univ.dr.ing. Laurentiu RECE Prorector UTCB, rece@utcb.ro 021242120
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI