Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 135

Forta inovatiei utilajelor CASE ia cu asalt Romania printr-un show exploziv!

06.06.2017
Forta inovatiei utilajelor CASE ia cu asalt Romania printr-un show exploziv!
Evenimentul a avut parte de o locatie excelenta, organizare foarte buna, vreme insorita si de o echipa aflata intr-o forma e xceptionala, care, impreuna, au reusit un eveniment unic la noi in tara! Show-ul a fost organizat de Titan Machinery Romania in parteneriat cu Case Construction Equipment, CNH Industrial, Iveco Romania, TPI Positioning Solutions. Iata ca Titan Machinery Romania a stabilit inca un punct de reper pe harta demonstratiilor utilajelor de constructii din Romania si nu numai, prin acest show fara precedent pe care l-a organizat miercuri, 12 Aprilie 2017, la Cariera Urvis de Beius, judetul Bihor.

Ne-am bucurat ca am fost si noi de fata la acest eveniment pe care l-am apreciat secunda cu secunda! Fotografiile si filmele pe care le-am facut in timpul showului nu reusesc sa redea 100% toata dinamica si adrenalina evenimentului. Printre altele, am avut ocazia sa asistam in direct si la o detonare a unei bucati de munte care a amplificat si mai mult incantarea participantilor.

Acest concept al demonstratiilor spectaculoase a fost dezvoltat inca din anul 2012 si din acel moment a fost imbunatatit constant. Anul trecut Titan Machinery Romania a organizat un Demo Tour la Oradea, Ramnicu Valcea si Bucuresti, unde succesul a fost sustinut de prezenta si interesul acordat de catre clientii si potentialii clienti. Anul acesta conceptul a trecut la un alt nivel, oferind un nou spectacol marca Titan Machinery, prin care s-a incercat evidentierea performantele atinse de utilajele marca CASE CONSTRUCTION, un brand care implineste anul acesta 175 de ani de experienta.

Pe o vreme insorita de primavara, forta, dinamica si precizia utilajelor CASE CONSTRUCTION pe de-o parte, si indemanarea profesionistilor operatori pe de alta parte, au fost cateva din ingredientele necesare unei atmosphere incendiare, care va ramane mult timp de acum inainte in memoria participantilor, drept una de povestit prietenilor.

Prin acest DEMO TOUR Titan Machinery Romania si-a propus sa fie mai aproape de partenerii sai si sa sublinieze ceea ce defineste echipa, nu doar prin demostratiile in lucru ale utilajelor comercializate, ci si prin suportul pachetului de solutii complete, prin care compania doreste sa satisfaca toate nevoile clientilor sai, de la finantare alaturi de parteneri consacarati, pana la servicii post-vanzare si consultanta.Binecunoscutul atu principal al CASE CONSTRUCTION EQUIPMENT ii ofera privilegiul de a se afla printre putinii producatori care acopera intreaga gama de produse, de la miniexcavatoare de 1.5 tone, pana la excavatoare de 80 de tone, gradere, buldozere. Puternicele utilaje care au dat culoare evenimentului si care au pulsat adrenalina participantilor care le-au urmarit la lucru, s-au evidentiat prin mai multe caracteristici definitorii cum ar fi puterea, dinamica, rigurozitatea, adaptabilitatea si nu in ultimul rand tehnologiile moderne de care dispun si care faciliteaza substantial munca depusa de operatori si in acelasi timp imbunatateste productivitatea.

Primul „actor” care si-a facut aparitia pe „scena” de la cariera Urvis, a fost excavatorul pe senile CX210 Seria D cu sasiu ingust ce se incadreaza in dimensiuni de transport pana in 2.5 m, nefiind necesare autorizatii speciale.
• Acesta este un utilaj in clasa de 21 tone, cu capacitate a cupei de aproximativ 1.4 mc, adancime de sapare de aproximativ 6.7 m.
• Este dotat cu un motor de 4.5 litri, 4 cilindri si este deosebit de economic.
• Indeplineste normele de poluare Stage 4, fara filtru de particule.
• De asemenea, este dotat cu senile cu role capsulate cu ungere permanenta, fara mentenanta;
• Schimbarea uleiului hidraulic se face la 5.000 de ore.
• Este dotat cu camere video spate.
• Acesta are un SISTEM de vizualizare TOPCON 2D X22 cu senzor fara fir (Wi Fi), care este un sistem pentru excavatoare usor de utilizat, care asigura un control constant asupra adancimii de excavare si asupra formei zonei excavate.
• Folosind un sistem practic de fixare al senzorilor, sistemul este usor de demontat si montat, operatie care dureaza numai cateva minute.

Urmatorul „actor” a fost Mini-excavatorul CX26 C, care face parte din generatia de mini excavatoare pe senile, lansate in urma cu o luna la Torino, Italia. Acest model este din gama de 2.6 tone, avand o adancime de sapare de 2.7m.
• Are brat pivotant stanga/dreapta, caracteristica care impreuna cu rotirea suprastructurii cu 360 de grade, asigura posibilitatea efecturii sapaturilor in conditii extreme de spatiu de redus.

Mini-incarcatorul frontal multifunctional SR210
Este dotat cu un motor cu o putere de 74CP, cinematica radiala a bratului, cu o sarcina de incarcare la inaltimea maxima de aproximativ 1 tona.
• Utilajul poate incarca intr-un 8x4 fara mnecesitatea unei rampe.
• Poate fi echipat cu o gama larga de accesorii cum ar fi: freza de asfalt, freza de zapada, perie, brat de excavare, foreze etc.

Autobasculanta ASTRA HD 9
Are un motor de 500 CP, cilindree 13 l, ce indeplineste normele de poluare Euro 6, echipat cu bena basculabila Heavy Duty cu oblone, ideala pentru misiuni grele gen balastiere, cariere etc.
• Sasiu 8x6 ce poate suporta o incarcare de 32 de tone si poate ajunge la greutatea maxima de 50 de tone.
• Are o cutie de viteze automata in 16 trepte.

Buldoexcavatorul 695ST
Are un motor de 110 CP (cel mai mare clasa sa), cu cilindri de 3.4 litri ce indeplineste normele de poluare Stage 3B fara AD Blue cu virare pe am-bele punti, avand 3 moduri de virare.
• Sistemul incarcator este echipat cu cupa multifunctionala 4x1 cu cinematica paralelogram, iar sistemul de excavator are brat telescopic, sistem hidraulic auxiliary pentru actionarea ciocanului hidraulic, precum si sistem de cuplare rapida a accesoriilor (hidraulic) si patentat de  catre CASE (cupla rapida integrata in balansier).

Incarcator frontal 921F
Se face remarcat prin sarcina de ridicare maxima la o greu-tate operationala redusa, conducand la un consum de combustibil optimizat.
• Acest lucru este realizat prin amplasarea motorului in partea posterioara a utilajului, acesta actionand ca si o contragreutate.
• Grupul de radiatoare, amplasat intre cabina si motor, in asa numitul cub de racire. Admisia aerului se face prin 3 parti, iar racirea se realizeaza mai bine.
• Are un motor de 6.7 litri, T ier IV fara filtru de particule, dezvoltand o putere de 255 CP si un cuplu de 1300 Nm.
• Inaltimea de ridicare este de 4.1 m cu o cupa de 4 mc.
• Este dotat cu cauciucuri L5/R25.
• Are o greutate de 20.851 kg.

Buldozerul 1650M
Este primul buldozer din industrie cu SCR, care indeplineste normele de poluare STAGE IIIB, fara filtru de particule are un motor de 6.7 l cu o putere de 167 CP.
• Greutatea de operare este de 18 tone, este dotat cu scarificator, sasiu XLT, lama cu o capacitate de 3.2 mc cu 6 grade de libertate.
• Senile sunt capsulate si nu necesita ungere.
• Transmisia hidrostatica imbina forta de tractiune deosebita cu precizia in lucru.
• Sistemul de control automat 3D-MC² pentru buldozer inglobeaza cea mai avansata tehnologie pentru a sprijini utilizarea acestui tip de utilaje. Sistemul Topcon 3D-MC² combina tehnologia sistemului satelitar cu tehnologia senzorilor inertiali folositi in industria aviatica.
• Noua generatie de sisteme 3D: frecventa de lucru a senzorului este de 5 ori mai mare decat cele uzuale, lucru care face ca munca sa se desfa soare de 2 ori mai repede. In comparatie cu solutiile actuale, sistemul Topcon 3D-MC² permite utilajului sa lucreze cu viteza maxima.
• Un nou senzor inertial controleaza compensatorul in toate cele 3 axe (solutie folosita in tehnologia de control a rachetelor).

CASE RODEO 2017

In acelasi timp s-a desfasurat si concursul CASE RODEO unde, in probele cu miniincarcatorul CASE cei mai buni operatori au demonstrat dinamica si acuratetea deplasarii contra-cronometru printre jaloane.Totodata, precizia boldoexcavatorului CASE a fost demonstrata prin prinderea si introducerea unei mingi in cosul de baschet, unde „forul arbitrar” prezent a inscris calitatea acestuia in “liga campionilor all-time” a utilajelor de constructii. Castigatorii CASE RODEO Romania vor merge la marea finala ce va avea loc la CASE Customer Centre din Paris.


Castigatorii sunt:

Elias Iulian Raduta - TCS
Cosmin Udroiu - Multiservice
Daniel Riolfo - Cariera Urvis de Beius

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI