Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 135

IVECO lanseaza centre Truck Stations pe principalele trasee europene de transport pentru a mentine in activitate transportul de marfuri

25.05.2017
IVECO lanseaza centre Truck Stations pe principalele trasee europene de transport pentru a mentine in activitate transportul de marfuri
IVECO a lansat un program de acreditare pentru reteaua sa, care le permite atelierelor specializate si deosebit de eficiente, dedicate necesitatilor specifice ale flotelor de camioane de regim greu, sa devina centre IVECO Truck Station. Acestea indeplinesc un set de standarde riguroase care acopera toate domeniile de activitate, inclusiv instruirea personalului, program de lucru prelungit si disponibilitate mai mare a pieselor de schimb. 

IVECO infiinteaza o retea de 250 de centre Truck Stations in toata Europa, pentru a se asigura ca soferii camioanelor grele vor avea intotdeauna un astfel de centru in apropiere si ca vor putea beneficia rapid de serviciile complete ale celui mai apropiat centru IVECO Truck Station. Prin intermediul IVECO Truck Stations, clientul va beneficia de garantia Uptime, o promisiune a marcii fata de toti clientii care opteaza pentru noul Stralis XP sau NP, campioni in materie de TCO2.

In cadrul IVECO Truck Stations, reparatiile sunt efectuate de tehnicieni IVECO specializati, bine instruiti si cu experienta vasta, folosind cele mai avansate instrumente de diagnosticare. Truck Stations garanteaza disponibilitatea pieselor de schimb necesare, datorita procedurilor eficiente de gestionare a stocului si logisticii IVECO, care se bazeaza pe instrumente avansate, cum ar fi Parts Retail Inventory Management si noul sistem de comanda a pieselor Dealer-to-Dealer, pentru a asigura livrarea pieselor corespunzatoare in locatia corecta si la timpul potrivit pentru clientii care opteaza pentru camioane grele destinate transportului pe distante lungi.

IVECO Stralis XP si NP vor beneficia de o „banda prioritara”, care le ofera prioritate pentru a primi asistenta tehnica. Centrele Truck Stations depasesc nivelul de asistenta asociat de obicei cu atelierele, prezentand inclusiv facilitati de servisare a pneurilor si de spalare a camioanelor. De asemenea, centrele Truck Stations au stabilit aranjamente cu hotelurile locale pentru a asigura locuri de cazare, inclusiv un mijloc de transfer catre si de la centru. Pentru a ne asigura ca aceste nivele de service sunt mentinute, fiecare centru Truck Station va fi supus unui audit anual pentru a-si pastra autorizatia.

Centrele Truck Stations din Europa ofera un program de lucru prelungit, soferii putand contacta centrele in cadrul acestui program orar prin apelare gratuita la numarul de telefon pentru asistenta non stop, prin intermediul aplicatiei mobile IVECO Non-Stop sau a sistemului telematic de la bordul autovehiculului. Indicatiile catre cel mai apropiat Truck Station pot fi afisate pe un smartphone sau o tableta folosind aplicatia Iveco Dealer Locator, care geolocalizeaza pozitia curenta a soferului si furnizeaza indicatii prin intermediul functiei sale de navigare.

Pierre Lahutte, Iveco Brand President, a afirmat: „Ambitia noastra este de a asigura servicii optime pentru clientii nostri impreuna cu promisiunea de oferta a unei garantii Uptime. Prin intermediul proiectului Truck Station dorim sa cream o retea de service specializata pentru camioanele de regim greu, pe principalele trasee de transport din Europa. Acest proiect va optimiza performanta noastra de servisare pentru clientii care opteaza pentru camioane de regim greu. Suntem in curs de a desemna mai multe centre de service ca fiind Truck Stations si planuim sa infiintam 250 de astfel de centre in intreaga Europa.”
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI