Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 135

Toyota Material Handling Romania ofera solutiile pentru reducerea costurilor de miscare a marfurilor

13.06.2017
Toyota Material Handling Romania ofera solutiile pentru reducerea costurilor de miscare a marfurilor
Pretul este un subiect sensibil atat pentru consumatori, cat si pentru companii. Consumatorii doresc sa achizitioneze produse la costuri cat mai reduse, in vreme ce companiile urmaresc sa obtina un profit cat mai mare din comercializarea lor. Pentru a asigura un echilibru intre cele doua, Toyota Material Handling Romania va propune cateva metode de reducere a cheltuielilor cu miscarea marfurilor dumneavoastra:

1. Reducerea costurilor cu operatorii
In ciuda aparentelor, costul echipamentelor reprezinta doar o mica parte din costul legat de miscarea de marfa. De departe, cel mai semnificativ cost este reprezentat de operatori care sunt greu de gasit, de certificat si de pastrat. Volumele de marfa sunt tot mai mari, iar piata se confrunta cu o lipsa mare de personal operativ.

Implementarea solutiilor eficiente care reduc numarul sau nu folosesc operatori, solutii oferite de Toyota Material Handling Romania, va da posibilitatea de a face economii substantiale in zona cea mai relevanta de cost a miscarii de marfa. Doua exemple de solutii eficiente sunt echipamentele TAE050 si sistemul Autopilot. Modelul TAE050 este un carucior de marfa compact, rentabil si usor de instalat fiind ghidat pe o banda magnetica aflata pe podea.

Acest echipament cu ghidare automata poate fi utilizat pentru transporturi simple pe orizontala din punctul A in punctul B, pentru preluarea si descarcarea sarcinilor. Este perfect pentru tractarea sarcinilor de pana la 500 kg sau pentru transportarea sarcinilor de pana la 140 kg cu sisteme de rafturi fixe. Modelul TAE050 este sigur si precis datorita scannerului pentru siguranta
si este echipat cu un ecran digital usor de utilizat.

Sistemul Autopilot este disponibil in diferite modele in functie de operatiunea vizata: transport pe orizontala, stivuire sau realimentare. Aceste stivuitoare fara operator preiau activitatile repetitive dintre liniile de productie si zonele de depozitare sau sistemele de benzi transportoare. Acestea garanteaza siguranta datorita tehnologiei avansate prin laser si se bazeaza pe designul stivuitoarelor standard, astfel incat sa poata fi operate de asemenea in modul manual.

2. Reducerea costurilor cu spatiul
Utilizarea maxima a spatiului este un factor important pentru multe companii si poate avea un impact semnificativ asupra costurilor acestora. Un sistem de rafturi pentru depozitarea paletilor nu reprezinta doar o modalitate de depozitare a marfurilor, ci si un puternic instrument de optimizare a activitatii de logistica in aplicatia dumneavoastra. Toyota Material Handling Romania ofera o gama larga de solutii de depozitare cu sisteme adecvate de siguranta si control pentru depozite, in perfecta combinatie cu echipamentele de stivuire a materialelor: rafturi conventionale, sisteme de rafturi de mare densitate pentru marfuri paletizate, pentru optimizarea spatiului de depozitare sau sisteme de rafturi pentru marfuri nepaletizate in functie de activitatea pe care o desfasurati. Toate sistemele de rafturi sunt conforme cu normele europene si cu standardele de siguranta si calitate din industria de manipulare a sarcinilor.

3. Reducerea costurilor de reparatii
O valoare mica a orei de manopera nu reprezinta intotdeauna cel mai bun criteriu in alegerea unui partener pentru service-area flotei de echipamente. Lipsa de pregatire a tehnicienilor sau utilizarea de componente de slaba calitate poate conduce la daune mari in viitor. O reparatie efectuata gresit, atrage dupa sine costuri suplimentare si intreruperi dese in utilizarea echipamentelor.

Planurile de service oferite de Toyota Material Handling Romania asigura continuitatea activitatii dumneavoastra si va ajuta sa profitati la maximum de echipamente, indiferent de model si brand, astfel incat sa va puteti planifica operatiunile cu incredere deplina. Utilizarea de piese originale creste calitatea reparatiilor, iar experienta si certificarea pe care inginerii de service de la Toyota Material Handling Romania o au se concretizeaza in reparatii efectuate rapid si corect la prima vizita. Pentru cine isi tine foarte atent evidenta cheltuilelilor asta insemana cel mai mic cost de intretinere la sfarsitul zilei!

Departamentul de Service din cadrul Toyota Material Handling Romania este format din 43 de tehnicieni, dintre care 9 la sediul central al firmei si 34 in centre mobile cu acoperire nationala la: Arad, Brasov, Braila, Baia Mare, Bucure sti, Cluj Napoca, Craiova, Jimbolia, Medgidia, Miercurea Ciuc, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Roman si Timisoara.

Atelierele mobile sunt dotate cu toate instrumentele si dispozitivele necesare efectuarii interventiilor (rafturi, scule, aparate sudura, generator electric, compresor, stoc piese uzuale, laptop, etc.) si GPS pentru alegerea rutei optime catre client si scurtarea timpului de raspuns la solicitari. In departamentul de Service exista si 3 autoateliere de back-up, un trainer pentru instruirea permanenta a tehnicienilor, stoc piese de schimb, precum si echipamente de Back-Up.

Pentru a beneficia de eficienta sporita in stivuirea marfurilor si costuri reduse de logistica, Toyota Material Handling Romania va propune un audit complet al activitatii dumneavoastra. Toyota va poate ajuta la identificarea locurilor cu potential de imbunatatire si va poate propune solutii complete, cu beneficii reale, tangibile si cuantificabile.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI