Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 136

Best Tools Company a lansat în România Gama KD de motoare și generatoare

14.07.2017
Best Tools Company a lansat în România Gama KD de motoare și generatoare
Vineri, 19 mai, Best Tools a lansat in Romania gama de motoare si generatoare KOHLER seria KD, cu puteri curpinse intre 800-4200 kVA, in cadrul unui eveniment organizat la Stejarii Country Club din Bucuresti. In cadrul evenimentului au avut loc atat prezentari ale noilor motoare si a performantelor acestora, cat si descrieri detaliate ale grupurilor electrogene cu motorizari KOHLER din seria KD. Prezentarile au fost facute de cei doi reprezentanti ai companiei KOHLER-SDMO, Yann TANGUY – Area Sales Manager si Denis CALVES – Project Sales Manager. Prezentarile au fost urmate de o demonstratie outdoor a modelului KD1100 – 1100kVA in varianta cu carcasa de insonorizare, iar mai apoi de un cocktail, unde invitatii au avut ocazia sa participe la un turneu de Golf Pro. Castigatorii turneului au primit machete cu noua gama de generatoare, crose de golf si mingii de golf personalizate.

Noua serie de motoare KD ce intra in componenta grupurilor electrogene fabricate de KOHLER-SDMO ce furnizeaza puteri curpinse intre 800 kVA si 4.200 kVA, a fost dezvoltata KOHLER-SDMO si LIEBHERR pe parcursul a 6 ani dintre care cei 3 ani de testare au insumat mai mult de 50.000 ore de functionare pe bancurile de probe. In cadrul seriei KD au fost lansate doua modele de motoare, respectiv K135 (pentru gama de puteri 800-1800kVA) si K175 (pentru >2000kVA) acestea fiind proiectate cu scopul de a livra durabilitate extrema, consum redus de combustibil, dimensiuni compacte astfel incat sa poata fi utilizate intr-o varietate de aplicatii.

Utilizatorii noii serii KD vor regasi reduceri esentiale de costuri in ceea ce priveste eficienta superioara in consumul de combustibil, intervale extinse de service si economisirea spatiului. Noile generatoare sunt proiectate pentru a indeplini regulile globale privind emisiile, putand fi customizate astfel incat sa indeplineasca cerintele specifice ale utilizatorilor. Optiuni multiple sunt disponibile pentru a asigura o performanta optima pentru cele mai solicitante operatiuni.
Generatoarele sunt proiectate pentru conditii variate de temperaturi ambientale. Datorita tehnologiilor avansate si a sistemelor de control, dar si monitorizare a fiecarei componente, seria KD ofera o foarte inalta calitate a puterii si cel mai rapid raspuns in conformitate cu cele mai riguroase standarde.
Generatoarele din gama KD SERIES sunt proiectate din materiale durabile de o calitate inalta pentru utilizare in cele mai solicitante medii. KOHLER-SDMO nu face compromisuri cand vine vorba de calitatea produselor sale si conformitatea acestora cu standardele existente. Mai mult decat atat, nivelurile de siguranta si de utilizare a generatoarelor KD SERIES depasesc cerintele actuale.

Best Tools, importatorul unic pentru KOHLER-SDMO in Romania a fost infiintata in anul 2006, incepandu-si activitatea prin distribuirea echipamentelor de curatenie cum ar fi: aspiratoare industriale, masini de spalat pardoseli si masini de maturat. In timp, gama de echipamente a fost diversificata, dezvoltand patru divizii separate. Prima divizie se ocupa acum in continuare de vanzarea echipamentelor de curatenie si echipamentelor de salubrizare, a doua de grupuri electrogene si UPS-uri,  a treia o reprezinta partea de reprezentare si distributie a echipamentelor de constructii in timp ce ultima are ca obiect inchirierea generatoarelor de curent.

Best Tools acopera mai multe segmente de piata precum cel industrial, al echipamentelor portabile, echipamentelor destinate inchirierii sau cel al proiectelor speciale. In timp, a reusit sa dezvolte cu succes mai multe canale de distributie pentru toata gama de echipamente din portofoliul grupului KOHLER-SDMO.
Avand peste 100 de ani de experienta ca specialist la nivel mondial in grupuri electrogene, parteneriatul dintre KOHLER si SDMO a intrat intr-o noua era odata cu lansarea noilor modele de grupuri electrogene din Seria KD, echipate cu propriile sale motoare KOHLER.


Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI