Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 136

Expo Apa 2017

14.07.2017
Expo Apa 2017
In perioada 15 – 17 mai, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, a avut loc evenimentul Expo Apa 2017, cea mai importanta expozitie specializata de utilaje, echipamente si tehnologii inovatoare de tratare a apei si apelor reziduale, cu participare internationala, dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania. Ajunsa la cea de-a 19-a editie, manifestarea a cuprins si un complex de manifestari reunite in cadrul «Forumului Regional al Apei Dunare – Europa de Est», organizate de Asociatia Romana a Apei si Patronatul Apei.

La evenimentul care a reunit expozanti din randul celor mai renumite firme producatoare de materiale, echipamente, sisteme si tehnologii de profil, au participat reprezentanti ai operatorilor de servicii publice de alimentare cu apa si canalizare, autoritatilor centrale si locale, institutelor de invatamant superior si de cercetare, organizatiilor internationale de profil, precum si un public larg, interesat de imbunatatirea performantelor tehnice si manageriale din industria apei.
In cadrul editiei din acest an au fost organizate si standuri dedicate firmelor de proiectare, antreprenorilor generali si consultantilor din domeniu.
Expo Apa 2017 a fost, deopotriva, o expozitie de tehnologii de ultima ora, dar si o manifestare stiintifica. Timp de trei zile, in cadrul mai multor sesiuni de lucru si seminarii, specialisti romani si straini au prezentat si au dezbatut ultimele solutii pentru tratarea apei si protectia mediului inconjurator.

Dintre evenimentele ce s-au desfasurat pe parcursul celor trei zile, amintim: Conferinta Internationala «Solutii Sustenabile in Managementul Apei 2017», un seminar organizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) pe tema Programului Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, Workshop-ul Economic Regional intitulat Serviciile Publice de Apa la nivel international: Organizare, Functionare, Finantare, precum si o serie de prezentari de produse si proiecte de investitii realizate de companiile participante.
Presedintele Asociatiei Romane a Apei, Felix Stroe, a fost cel care a deschis in mod oficial lucrarile Forumului Regional al Apei Dunare – Europa de Est, iar in discursul sau a amintit despre importanta vitala a serviciilor de alimentare cu apa, dar si despre eforturile facute de asociatie pentru promovarea acestor servicii.

La deschiderea oficiala a Forumului Apei au mai fost prezenti ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, ambasadorul Israelului in Romania, Excelenta Sa Tamar Samash, ambasadorul Olandei la Bucuresti, Exceleta Sa Stella Ronner-Grubačić, presedinta Asociatiei Internationale a Apei, Diane  D`Arras, secretarul de stat in Ministerul Mediului, Ion Campeanu si consilierul de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al primului ministru, Laszlo Borbely.Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI