Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 136

La varful gamei Astra

19.07.2017
La varful gamei Astra
Iveco Astra a expus la cea de-a 30-a editie a targului Samoter din aceasta primavara modelul de top al gamei, HD9, destinat utilizarii in mine si cariere.

Vehiculul Iveco Astra a putut fi descoperit in cadrul standului Case Construction din hala 6, unde a fost expus in tandem cu un incarcator frontal pe pneuri. Vehiculul impozant din gama HD9 este reprezentativ pentru sectorul minier si al exploatarilor din cariere. Configuratia aleasa pentru targul italian a fost una 8x4 Heavy Duty 500 CP, cu o masa totala a vehiculului de pana la 60 de tone, o bena cu un volum de 24 de metri cubi si o cabina cu protectie certificata ROPS-FOPS.

Solutiile tehnice utilizate la acest model au ajutat la imbunatatirea robustetii, sigurantei si durabilitatii vehiculului, ceea ce a dus la efecte pozitive considerabile asupra productivitatii la locul de munca. In plus fata de sasiul robust din otel de inalta rezistenta (530 Mpa), alcatuit din doua elemente laterale plate si paralele (320 x 90 x 10mm + 6mm), vehiculul dispune, de asemenea, de o punte posterioara tandem ranforsata, cu o capacitate de pana la 40 de tone, destinata aplicatiilor pe teren deosebit de greu.

Tehnologie de incredere

Grupul motopropulsor a fost proiectat pentru a face fata chiar si celor mai dificile activitati: gama HD9 este echipata cu motoare Iveco Cursor 13 Euro VI, care pot dispune de puteri de pana la 560 CP si valori de cuplu maxim de pana la 2500 Nm, cuplate, la alegere, unor tramsisii manuale sau automate cu 16 rapoarte. Tot optional se poate alege si sistem de franare Intarder. 
Interiorul cabinei a fost recent reproiectat recent pentru a asigura o excelenta ergonomie si confort, garantand o experienta relaxanta de conducere. In acelasi timp, constructorul promite o functionalitate exceptionala, pentru a permite operatorului sa confrunte cu incredere absoluta cele mai dificile si provocatoare sarcini pe teren accidentat.

Vehiculele Astra sunt foarte puternice, ideale pentru lucrul in medii si conditii extreme, si in plus usor de configurat, reparat si intretinut pe tot parcursul ciclului de viata. Conform producatorului, forta, versatilitatea, mobilitatea si capacitatea de incarcare sunt caracteristicile esentiale ale vehiculelor HD9 ale IVECO Astra, care sunt proiectate pentru a lucra in sectoarele miniere, petroliere, al constructiilor majore si transporturilor grele.


Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI