Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 136

Multigospodar indiferent de dimensiune

17.07.2017
Multigospodar indiferent de dimensiune
Mica si dibace
    GRADINARIU Import Export implementeaza pe piata din Romania impreuna cu producatorul nordic Hilltip noua multifunctionala de capacitate mica.
    Odata cu lansarea acestui tip de multifunctionala mica, clientii vor avea acces nu doar la un utilaj foarte usor si inovator, ci si la un raport calitate/pret superior, multifunctionala putand fi utilizata cu succes in: salubritate, constructii civile si cai ferate, aeroporturi.
Ea inglobeaza dotarile de ultima generatie in conformitate cu normele Uniunii Europene.

    Excelenta atat vara, cat si iarna
    Poate fi echipata cu accesorii si echipamente interschimbabile: plug sau freza de zapada, perie frontala, cisterna prevazuta cu rampe si duze pentru stropit, cu acestea putand fi realizate o serie de lucrari importante pentru orice multigospodar: indepartarea zapezii de pe carosabil, imprastierea de materiale antiderapante (pentru sezonul rece), maturarea si stropirea strazilor (pentru sezonul cald) s.a.m.d.
    Poate fi utilizata intr-o serie de proiecte cu spatii restranse de actiune, fiind excelenta pentru: parcuri, drumuri inguste, piete aglomerate, cimitire, zonele dintre blocuri unde sunt foarte multe masini parcate etc.
    Pe cale de consecinta, poate fi folosita atat in mediul rural, cat si in cel urban, pentru diverse aplicatii in care spatiile de actiune sunt limitate, iar operatorul este nevoit sa actioneze cu un utilaj de mica dimensiune.

    Avantaje
    Multifunctionala de capacitate mica are marele avantaj ca poate fi condusa si de catre detinatorii de permis categoria B, nemaifiind practic nevoie de un sofer profesionist.
    Un alt mare avantaj este reprezentat de costurile scazute cu achizitia, fiind posibila utilizarea oricarui vehicul utilitar din dotarea clientului in vederea personalizarii cu accesorii, nefiind necesar un vehicul special dedicat.
    In cazul proiectului de fata (vezi foto) s-a optat pentru utilizarea unui vehicul nou Mitsubishi, insa acelasi tip de multifunctionala de capacitate mica poate fi dezvoltat si adaptat pe un alt tip de vehicul. Bineinteles, pot fi montate o serie de accesorii interschimbabile, in functie de nevoile clientului si de tipul de lucrari dorite.
    Pentru inlocuirea accesoriilor montate pe multifunctionala de capacitate mica, timpul de executie este unul redus.
    Una dintre minunile unui proiect „hi-tech” este posibilitatea de a monitoriza intreaga activitate direct de pe telefon sau din interiorul dispeceratului cu ajutorul optiunii Hilltop Htrack.

    Toate comenzile sunt la indemana operatorului, acesta avand acces deosebit de facil direct din interiorul cabinei pentru absolut toate echipamentele aditionale.
    Costurile de combustibil sunt scazute, avand in vedere ca majoritatea accesoriilor interschimbabile sunt actionate electric, nemaifiind necesara interventia unui alt motor termic auxiliar.
    Costurile cu impozitul anual sunt de asemenea scazute, accesoriile fiind montate pe autovehicule de tip SUV, acestea avand in general capacitati cilindrice care pornesc de la ~ 2,000 cmc.
    Producatorul pune la dispozitie suport tehnic de specialiate pentru perioada de iarna 24/24.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI