Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 136

PYTHON Comutatoare pentru aliniere banda - IDEM SAFETY SWITCHES

26.06.2017
PYTHON Comutatoare pentru aliniere banda  - IDEM SAFETY SWITCHES
Idem Safety Switches Ro SRL
Bucuresti, Sector 6, Bulevardul Timisoara, nr. 35, bl. OD6, Sc. 3, Ap. 75, Interfon 75, Parter
Tel. mobil: +40 734 720 320
Tel. fix/fax: +40 217 464 539
E-mail general: info@idemsafety.ro
E-mail vanzari: vanzari@idemsafety.ro

Gama de produse
 IDEM "Noua Generatie" valorifica o mai mare fiabilitate, precum si cele mai noi caracteristici si sunt fabricate din materiale care asigura o durabilitate ridicata pentru a face fata cerintelor crescande a dispozitivelor de siguranta.

Fiind o companie de tehnologie, eforturile de cercetare si dezvoltare sunt axate pe producerea de cele mai bune produse prin incurajarea inovatiei si ingeniozitatii, mentinand in acelasi timp conformitatea cu cele mai recente standarde si aprobari.

Cunostintele si experienta capatata pe parcursul multor ani,  a condus la numeroase inventii, oferind solutii ideale pentru mediul om-masina.

Domeniile companiei de R & D includ tehnologii mecanice, electronice si de detectare.


PYTHON Comutatoare pentru aliniere banda

Este cunoscut in intreaga industrie de echipamente de manipulare a materialelor, ca benzile transportoare sunt predispuse la devierea de pe linie, care poate provoca daune si, de asemenea, timpi morti costisitori. Pentru a rezolva aceasta problem, IDEM a proiectat si fabricat gama lor rentabila PYTHON de comutatoare pentru aliniere banda, care pot fi setate pentru a avertiza si in cele din urma opri transportoarele atunci cand nealinierea are loc.

Gama Python de comutatoare de siguranta pentru aliniere banda sunt comutatoarele ideale pentru utilizarea pe echipamente de manipulare a materialelor.

Comutatoarele pentru aliniere banda Python devin operationale atunci cand banda transportoare devine nealiniata. In functie de modul in care comutatorul a fost, setat semnalul poate fi folosit pentru a comuta oprirea echipamentului sau pentru a oferi un avertisment si corectarea automata a aliniamentului benzii.


Proiectate si fabricate in Marea Britanie, noua gama de relee de siguranta Viper de la IDEM confirma inovatia si capacitatea de a livra la cererea clientilor caracteristici adaugate si de a ne mentine pozitia de cel mai mare producator de mecanisme de comutatoare de siguranta din Marea Britanie.Releele de siguranta VIPER de la IDEM, ce se gasesc la preturi competitive, sunt proiectate pentru a satisface cele mai recente standarde de siguranta si pentru a oferi consumatorului final LED-uri de diagnoza imbunatatita, cu cablare simplificata. Aplicatiile sunt mult mai profunde si includ oprire de urgenta si monitorizare a usii de siguranta, care ofera pana la 4 Cat / PLE.

Resetare manuala monitorizata sau automata configurata prin cabluri. Toate modelele sunt disponibile cu surub fix sau terminale conectabile. Modelele din gama includ contacte de iesire de siguranta instantanee si intarziate. De asemenea, sunt disponibile unitati de extindere, care cresc numarul de contacte de iesire.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI