Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 136

Un parteneriat cu beneficii ridicate pentru clientul final, 200 de semiremorci livrate de Schmitz Cargobull

19.07.2017
Un parteneriat cu beneficii ridicate pentru clientul final, 200 de semiremorci livrate de Schmitz Cargobull
Un parteneriat cu beneficii ridicate pentru clientul final – 200 de noi semiremorci Schmitz Cargobull vor fi livrate companiei P & O Ferrymasters

P & O Ferrymasters, unul dintre cei mai importanti furnizori europeni de servicii personalizate de transport si logistica, a incheiat recent un nou contract de furnizare cu constructorul german Schmitz Cargobull, pentru livrarea a altor 200 de noi semiremorci care ii vor completa flota existenta. Acestea sunt complet echipate, de asemenea, cu sistemul telematic TrailerConnect furnizat de Schmitz Cargobull Telematics, la fel ca si celelalte semiremorci din flota pe care a fost implementat acelasi sistem. Din cele 200 de semiremorci cu prelata, tip draperie cu culisare rapida, ce vor fi livrate, 75 sunt configurate si echipate conform specificatiei de livrare corespunzatoare versiunii S.CS COIL, specifica pentru incarcarea sarcinilor grele de tipul rulourilor de otel, prin lateral sau pe la partea superioara, cu macaraua, dupa ce prelata superioara a fost pliata. Celelalte 125 de semiremorci sunt dintre cele corespunzatoare versiunii S.CS UNIVERSAL, pentru transportul marfurilor generale si a paletilor. Toate sunt destinate transportului combinat (rutier / feroviar / maritim).

P & O Ferrymaters opereaza cu semiremorcile sale in diferite segmente de transport, cum ar fi: semifabricate din otel, automobile, produse chimice, bunuri de larg consum, semifabricate din hartie si reciclare, etc. In plus fata de transportul rutier clasic si transportul multimodal, compania de logistica se bazeaza si pe transportul remorcilor cu vaporul. Totodata, semiremorcile de la P & O Ferrymasters sunt tractate, in principal, de sub-contractori, motiv pentru care, compania de logistica, activa in toata Europa, este deosebit de interesata in obtinerea de informatii despre vehiculele sale si, in special, despre incarcatura, indiferent de autotractorul cu sa atasat, iar aceste informatii nu pot fi obtinute decat cu ajutorul unui sistem telematic de inalta performanta. Acesta a fost motivul pentru care, in ultimii doi ani , intreaga flota a fost echipata cu sistemul telematic TrailerConnect Schmitz Cargobull.

Intre P & O Ferrymaters si Schmitz Cargobull s-a stabilit deja un parteneriat puternic timp de mai multi ani. Acesta s-a concretizat prin achizitia de semiremorci cu prelata, din gama  Schmitz Cargobull S.CS. Toate sunt echipate cu sisteme speciale de amarare pe feribot si diferite componente de siguranta pentru asigurarea incarcaturii.

Schmitz Cargobull este in masura sa ofere un pachet complet inovator, de semiremorci personalizate si servicii complete asociate, care furnizeaza clientului atat siguranta in exploatare, cat si informatii importante despre vehicul, pe intreaga sa durata de viata, iar aceasta oportunitate a constituit motivul eficientului parteneriat cu P & O Ferrymasters, care a putut astfel sa isi integreze datele telematice in propriul „Sistem de management al transporturilor”
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI