Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 137

CASE din nou la SteinEXPO, cu solutii practice si eficiente

26.07.2017
CASE din nou la SteinEXPO, cu solutii practice si eficiente
Continuand traditia anilor precedenti, CASE CE isi va prezenta ultimile noutati la Steinexpo, la cea de a 10-a editie a targului international demonstrativ pentru Industria Materialelor de Constructie ce se va desfasura intre 30 august si 2 septembrie in cea mai mare cariera de bazalt din Europa, situata in apropiere de localitatea Homberg, in Germania.

CASE CE s-a concentrat pe prezentarea celor mai recente modele de masini lansate de companie pentru industria miniera de suprafata si cariere, iar cu aceasta ocazie va fi afisata si noua schema de vopsire a masinilor, care celebreaza cea de-a 175-a aniversare. Echipate cu motoare ce indeplinesc cele mai stricte standarde de emisii poluante in vigoare, US-EPA Tier 4 Final si UE Stage IV, cu un sistem de post tratare a gazelor de evacuare fara filtru de particule diesel, aceste masini necesita o intretinere minima, oferind in schimb productivitate sporita, performante ridicate, si costuri reduse de exploatare. La toate acestea se
adauga si un nivel sporit de confort si siguranta pentru operator, precum si o protectie
suplimentara impotriva folosirii neautorizate a masinii, prin folosirea unui cod pentru pornirea motorului.

Pentru a starni curiozitatea si a spori efectul asupra vizitatorilor, nu a fost inca dezvaluit exponatul principal, dar se stie ca vizitatorii vor avea ocazia sa vada unul dintre cele mai mari modele de incarcatoare frontale pe pneuri dintre cele sapte recent lansate, ale noii game a Seriei G. Cu o vizibilitate superioara, datorata si parbrizului panoramic cotat ca cel mai bun din clasa sa, CASE a proiectat cabina modelelor din noua Serie G avand in vedere, in primul rand, asigurarea unui confort optim pentru operator in timpul operarii masinii, ceea ce reprezinta un factor de productivitate esential. Confortul revolutionarei cabine este asigurat de insonorizarea superioara si etansarea foarte buna, de echiparea cu sisteme de filtrare a aerului exterior, cu filtre HEPA si suplimentar, cu carbon activ pentru conditii grele de lucru, precum si de interfata high-tech dintre operator si masina, cu display de 8'', scaun cu suspensie activa si consola de comanda reglabila atasata, comenzi reactive, usor de utilizat, si un nou joystick pentru comanda directiei, cu sensibilitate proportionala a vitezei de raspuns functie de cerintele de operare sau de conditiile de lucru din santier. Noua gama de incarcatoare din seria G ofera, in plus, o sarcina utila superioara raportata la masa operationala, pentru un randament de lucru sporit.

Vizitatorii show-ului vor avea posibilitatea, de asemenea, sa arunce o privire atenta asupra unuia dintre noile excavatoare pe senile din Seria D, renumite pentru performantele si durabilitatea lor. Echipate cu sisteme hidraulice mai eficiente, care asigura cicluri de lucru mai rapide, aceste excavatoare se dovedesc mai productive, in conditiile in care costrurile de exploatare sunt mai mici si consumul de combustibil a fost imbunatatit. Totodata, continuand traditia, CASE a asigurat operatorului un confort sporit in utilizare, in spatioasa cabina presurizata, construita in acord cu normele ISO aplicabile.
Cabina se evidentiaza, de asemenea, printr-o amenajare interiora excelenta si o vizibilitate de jur imprejur cu totul deosebita, un ajutor deosebit in acest sens oferindu-l monitorul multifunctional cu ecran lat pe care sunt afisate imagini preluate de la camera video din spate.
IVECO Astra, producator premium de robuste autovehicule cu bena basculanta pentru constructii si minerit, care face parte din familia CNH Industrial, va prezenta si el unul dintre recentele sale vehiculele
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI