Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 137

O noua realizare pentru SYNERGY CONSTRUCT- compania a livrat cu succes un proiect de 40 mil. Euro in Nabeghlavi- Georgia

25.07.2017
O noua realizare pentru SYNERGY CONSTRUCT- compania a livrat cu succes un proiect de 40 mil. Euro in Nabeghlavi- Georgia
Nabeghlavi, Georgia: SYNERGY CONSTRUCT a adaugat de curand o noua realizare la portofoliul companiei: deschiderea oficiala a fabricii Nabeghlavi Healthy Water, localizata in Vestul Georgiei, in regiunea Guria. Pentru a sarbatori deschiderea fabricii, SYNERGY a organizat un eveniment de amploare la care au participat autoritati precum Premierul Georgiei- Dl. George Kvirikashvili, Ministrul Finantelor- Dl. Dimitri Qumsishvili si Vicepremierul si Ministrul Energiei - Dl. Kakha Kaladze. Presedintele Healthy Water (beneficiarul proiectului) Dl. Mikheil Svimonishvili si Presedintele Companiei austriece Rauch, unul dintre investitorii in acest proiect - Dl. Jurgen Rauch, Ambasadorii Elvetiei si Austriei s-au aflat, de asemenea, printre oaspetii prezenti la eveniment.

 Ceremonia de deschidere a inceput cu o sesiune de discursuri in cadrul carora vorbitorii au subliniat importanta investitiei pentru aceasta zona a Georgiei si i-au felicitat pe investitori si pe antreprenorul general pentru livrarea proiectului in conditii exceptionale. Premierul Georgiei, Dl. Giorgi Kvirikashvili, a spus ca este bucuros ca o fabrica atat de moderna, care foloseste tehnologie de ultima generatie a fost construita in Nabeghlavi, iar fabrica va utiliza fructe cultivate in livada de 70 ha din spatele fabricii pentru producerea sucurilor naturale. Domnul Jurgen Rauch a vorbit despre calitatea ridicata a materialelor de constructie, a tehnologiilor si metodelor folosite de SYNERGY pentru a livra acest proiect. Fabrica a fost construita in conformitate cu toate standardele Rauch, compania a fost implicata in toate fazele de dezvoltare ale proiectului, iar reprezentantii companiei supervizeaza acum procesul de productie.
Oaspetii au vizitat fabrica si au avut ocazia sa afle mai multe lucruri despre procesul de productie de la specialisti.
Evenimentul a continuat cu un cocktail pe parcursul serii, in cadrul caruia oaspetii au ascultat piesele Orchestrei Simfonice Batumi, dirijata de David Mukeria si au putut urmari dansurile traditionale georgiene ale Ansamblului Coregrafic Batumi.

PROIECTUL:

In 2013 consortiul elvetian-georgian Healthy Water, care imbuteliaza faimoasa apa minerala Nabeghlavi si apa de izvor Bakhmaro a decis sa extinda fabrica detinuta in Nabeghlavi. Scopul a fost acela de a creste volumul de imbuteliere de la 70 mil. sticle imbuteliate pe an in 2010 la 140 mil. de sticle si de a produce de asemenea bauturi racoritoare, sucuri naturale, ceaiuri si energizantele marca Rauch. Apa imbuteliata la fabrica Nabeghlavi va fi exportata in 28 de tari din intreaga lume, printre care Canada, China, Cipru, Germania, Grecia, Israel, Italia, Turcia si Rusia, in timp ce bauturile Rauch vor fi exportate in tarile din regiunea Caucaz.

In 2015 compania SYNERGY a fost desemnata Antreprenor General - Design & Build pentru proiectul care include o fabrica, un depozit, un hotel, birouri, cladiri utilitare (boiler cu aburi, pompa pentru incendiu, statie de tratare a apei, cladiri cu puturi de apa, atelier pentru camioane, cabina de paza, rezervor de combustibil, cisterna de procesare, casa generator, casa transformator) si o platforma externa pentru parcarea camioanelor. SYNERGY a fost implicata in proiect din faza de proiectare si a oferit solutii optime pentru incorporarea specificatiilor tehnice ale furnizorilor internationali: compania suedeza de ambalaje Tetrapack, producatorul german de linii autormatice de imbuteliere Krones si producatorul turc de sticle Sisecam. De asemenea, compania a proiectat si a construit un pod cu o lungime de 54 m peste raul Nabeghlavi, fabricat din piloti in-situ, grinde prefabricate si acoperit cu asfalt si beton.

“Nabeghlavi a fost un proiect complex, in special in ceea ce priveste pozitionare, dar care ne-a adus multe satisfactii la capitolul proiectare. Proiectarea unui spatiu care sa integreze o tehnologie atat de complexa nu a fost un lucru usor, dar am colaborat indeaproape cu partenerii nostri Tetrapack, Krones si Sisecam si impreuna am reusit sa gasim cele mai bune solutii pentru proiect.” a spus domnul Florin Lupu-Otelea- Managing Partner Optim Engineers, partenerul SYNERGY pe partea de proiectare.
In total 250 de angajati SYNERGY au muncit din greu pentru a livra lucrarile de constructie care au acoperit o suprafata de 25.000 mp. Valoarea totala a investitiei in proiect a fost de 40 mil. Euro. Investitorii in proiect sunt companiile Healthy Water, Rauch si Swiss Geo Capital.

DESPRE SYNERGY:

Fondata in 2001, in Romania, de catre Savaş Günata si Huseyin Karali, compania Synergy Construct este unul dintre principalii contractori generali pentru proiecte comerciale si industriale. In cei 16 ani de activitate SYNERGY a livrat cu succes proiecte industriale, logistice si energetice,precum si cladiri noi si renovari de hoteluri, centre de retail, birouri, centre educationale si complexe rezidentiale.
In ultimii ani, compania Synergy Construct a fost responsabila pentru executia unora dintre cele mai mari proiecte de constructie din Romania, Turcia, Georgia, Polonia si Germania. Compania are acum birouri in toate cele cinci tari. Avand sediul central in Bucuresti (Romania), Synergy are peste 800 de muncitori angajati, sustinuti strategic de 80 de angajati care lucreaza la sediul central al companiei.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI