Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 140

Conferinta Nationala ALB Romania, Asociatia Societatilor Financiare - editia a XIII-a

16.11.2017
Conferinta Nationala ALB Romania, Asociatia Societatilor Financiare - editia a XIII-a
ALB Romania impreuna cu Govnet Conferences, organizeaza Conferinta Nationala ALB Romania, Asociatia Societatilor Financiare - editia a XIII-a, pe 21 Noiembrie 2017 la Hotel InterContinental Bucuresti, cu incepere de la ora 9:00.

Evenimentul reprezinta cea mai relevanta manifestare dedicata companiilor din industriile de leasing si credit de consum, care, impreuna cu specialistii din departamentele juridic, financiar-contabil si logistica, dar si reprezentantii autoritatilor, clientilor si colaboratorilor, vor dezbate provocarile si asteptarile precum si directiile viitoare de dezvoltare ale sectorului institutiilor financiare nebancare.

Conferinta va reuni cu acest prilej reprezentanti ai Consiliului Patronatelor Bancare din Romania, in persoana domnului Sergiu Manea - Presedinte, si reprezentanti ai Asociatiei Societatilor Financiare ALB Romania, in persoana domnului Bogdan Speteanu - Presedinte Industria de Leasing si domnului Bruno Leroux - Presedinte, Industria de Credit de Consum, UniCredit Leasing - Mircea Cotiga, CEO, Impuls Leasing - Razvan Diaconescu, Director General, Idea Leasing - Liviu Serban, Managing Director, Schoenherr - Adriana Radu, Partener, Mihai Leu - Sportiv de Performanta si ai Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania UNSICAR, reprezentanti ai Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite ARBC etc.

Dezbaterea va atinge subiecte referitoare la evolutia industriei de leasing financiar si a industriei de credit de consum, impactul pe care noile reglementari BNR il va avea asupra sectorului institutiilor financiare nebancare, precum si demersurile legislative in protectia consumatorului de servicii financiare la nivel national.

O alta tema extrem de actuala ce va fi dezbatuta de catre specialisti se va referi la modificarile aduse de implementarea directivei europene privind distributia de asigurari.

Se va discuta si despre regulamentul general privind protectia datelor, precum si modificari si riscuri identificate in regulamentul general privind protectia datelor.

Partenerii conferintei sunt: BCR Leasing, EOS KSI Romania, Fire Credit, Garanti Leasing, iCap, Idea Leasing, Impuls Leasing, Schoenherr, Tiriac Leasing, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI