Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 140

Himoinsa intra pe piata din Romania si investeste intr-un centru logistic la Chiajna

25.10.2017
Himoinsa intra pe piata din Romania si investeste intr-un centru logistic la Chiajna
Astazi am partcipat la Hotel Europa Royale la un eveniment de lansare, prin care compania Himoinsa investeste intr-un centru logistic in Chiajna, care va deservi pietei din Europa de Est.
Centrul logistic are o suprafata de peste 1.500m2, spatiul de depozitare fiind alocat stocarii generatoarelor industriale si va fi administrat de All Generating, distribuitorul Himoinsa in Romania. Prin deschiderea acestui centru, Himoinsa si All Generating vor reduce timpii de livrare catre clientii din regiune, vor scadea costurile logistice cu pana la 5% si vor asigura un stoc tampon de generatoare din gama uzuala, oferind in acelasi timp clientilor un serviciu rapid si un punct de distributie pentru piese de schimb.

„Prin investitia in centrul logistic din Chiajna, vom pune la dispozitia clientilor pentru care alimentarea continua cu energie electrica este vitala solutii de functionare permanenta si back-up. De asemenea, le vom oferi turnuri de iluminat si generatoare dintr-o gama larga de categorii de putere, de la 20 la 900kVA, deoarece aceste modele sunt cele mai populare in aceasta regiune”, a declarat Guillermo Elum, EMEA Region Director Himoinsa.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
 

PARTENERI