Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 141

DEMO DAYS DOOSAN BOBCAT

06.12.2017
DEMO DAYS DOOSAN BOBCAT
Cu aproape 800 de vizitatori pe parcursul celor doua saptamani, evenimentul Doosan Bobcat Demo Days a fost un succes total. Ultimele zile demo au aratat cat de mult a crescut evenimentul la nivel international, dealerii Doosan si Bobcat si clientii din aproximativ 30 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA), au calatorit in Cehia pentru a lua oarte la aceasta manifestatie.

La Demo Days, spatiul extern a fost maximizat pentru a oferi clientilor cat mai mult spatiu pentru a conduce si a opera chiar si cele mai mari masini din gama Doosan, inclusiv excavatoare pe senile si cu roti, incarcatoare frontale si autobasculante articulate.

Succesul imens al Zilelor Demo poate fi explicat prin conceptual in sine: este o oportunitate unica pentru dealeri de a invita clientii si potentialii clienti pentru a incerca intreaga gama de masini Doosan si Bobcat in conditii de  lucru, ceea ce le ofera si posibilitatea de a vorbi cu specialistii de produse si demonstratii de la Doosan Bobcat.Evenimentul este monitorizat indeaproape de companie, cu studii realizate pentru a obtine informatii atat de la clienti, cat si de la dealeri, pentru a se asigura ca au cea mai buna experienta posibila la Zilele Demo. Locul de desfasurare a evenimentului a fost Campusul Doosan Bobcat de la Dobris, aproape de capitala Praga. Campusul cuprinde o fabrica de productie, un centru de inovare si un centru de instruire. De asemenea, este punctul de dezvoltare al masinilor si tehnologiilor noi, incluzand gama Doosan Portable Power, prototipuri si pre-productii.

Deschis in 2007 si extins recent in 2015, Centrul de instruire de 6000 de metri patrati ofera instruire pentru intregul portofoliu de produse Doosan si Bobcat, cu scopul de a incuraja cresterea afacerii prin dezvoltarea de competente profesionale in intreaga afacere, oferind traning de inalta clasa pentru management, vanzari, personal de service si echipele post-vanzare, precum si pentru angajatii companiei Doosan Bobcat.

Pe langa gama completa de masini Doosan, Demo Days le ofera clientilor intreaga gama de produse de ultima generatie sub marca Bobcat, incluzand incarcatoare pe senile, compactoare, excavatoare compacte, telehandlere si o serie de atasamente pentru masini. In cadrul evenimentului a fost prezentat in detaliu si noul model de excavator pe senile de 22 t DOOSAN DX225-LC5. Dupa cum se stie Doosan este un specialist al acestei categorii iar DX225LC-5 confirma aceasta - motor Stage IV de la acelasi producator si multe dotari in standard (supape de
siguranta la ambele brate, pompa electrica de alimentare, circuite hidraulice suplimentare inclusiv pentru Pulverizator, moduri de lucru separate pentru fiecare aplicatie si altele).

In acelasi timp Bobcat si-a propus sa mentina un design consistent si o platforma comuna pentru a usura intretinerea echipamentelor si a mari disponibilitatea pieselor de schimb scazand perioada de eventuala nefunctionare.

Este inclus si un complex sistem de monitorizare GPS/GSM cu ajutorul caruia se pot analiza date multiple din exploatarea curenta pentru eficientizarea acesteia - se poate afla nu doar unde si cat carburant s-a consumat dar si cum a fost utilizat utilajul, daca s-a utilizat modul de lucru adecvat aplicatiei - de ex. nr . ore/ carburant consumat in fiecare mod de lucru - si alte informatii similare. Unul dintre cele mai importante momente ale Zilelor Demo este - asa cum spune si numele - demonstratia demo. Demo Show-ul este un spectacol unic de muzica live si coregrafie gandita in tandem cu modul de lucru si deplasare al utilajelor. Spectacolul este completat de un joc unic de lumini color laser, efecte de ceata si focuri de artificii.

Tot in cadrul evenimentului Demo Days a fost prezentata si gama de incarcatoare telescopice Bobcat. Bobcat se preocupa de siguranta operatorilor astfel a introdus sisteme ce pot preveni mi scarile periculoase in timpul functionarii prin sistemul AMA (Aggravating Movement Arrestor) in timp ce indicatorul de deplasare longitudinala (LMI – Longitudinal Movement Indicator) afiseaza pozitionarea echipamentului pentru a determina stabilitatea. Transmisia hidrostatica creste productivitatea (ciclu de lucru mai rapid) cu un consum redus de carburant fata de transmisia mecanica.

Pentru a spori manevrabilitatea acestor echipamente, Bobcat a conceput trei moduri de deplasare, in functie de mediul de lucru. La deplasare si in conditii normale de operare, echipamentul poate vira doar cu rotile din fata. In cazul conditiilor speciale de operare, in spatii restranse sau in cazu limitarilor de orice fel, echipamentele pot vira si cu rotile din spate sau se poate opta pentru deplasarea lateral in stil crab.

Incarcatoarele telescopice BOBCAT se imparte in doua mari categorii: manipulatoare clasice si manipulatoare rotative. Domeniile principale de utilizare ale acestora sunt:
• Constructii - santiere constructii civile, constructii hale etc. (in special gama celor clasice de 14-18 m si intreaga gama a celor rotative). Aici clientul poate alege dintr-o gama larga de accesorii care fac utilajul un inlocuitor al macaralei de santier – de ex. Troliu hidraulic, carlig ridicare (inclusiv cu prelungitor), furci pentru paleti, cupa incarcare, betoniera, nacela de interventie la inaltime s.a.;
• Industrie;
• Forestier - ex. cu greifer busteni sau furci paleti;
• Agricultura - in special gama cu ridicare la 6 -10 m inaltime avand furci, cupa cereale sau accesorii specifice (suport big-bag, greifer baloti s.a.).

Caracteristici Incarcatoare Telescopice BOBCAT:
La toate modelele:
• Diagrame de ridicare performante - permit sarcini de ridicare mai mari la inaltimi sau distante mai mari fata de modele similare;
• Conducte hidraulice cu traseu prin bratul telescopic - protejate;
• Sistem de telescopare fara cilindri expusi lovirii - protejati;
• Cuplaje rapide hidraulice in capatul bratului – pentru conectare accesorii.

La modelele pentru AGRI sau FORESTIER (TL26.60 - TL38.70 HF):
• Cabina curbata pentru vizibilitate sporita;
• Joystick multifunctional – buton inainte/inapoi - operare rapida;
• Modelele TL 38.70 HF si TL 34.65 HF - pompa debit marit = permite cele mai scurte cicluri de lucru = productivitate maxima.

La modelele cu SASIU RIGID pentru Constructii (ex. T41.140/ T40.180):
• Sistem de monitorizare presiune in cale - de ex. previne rasturnarea utilajului in cazul unor spargeri de furtune;
• Sistem de deplasare laterala a paletului ( side-shift ) pana la +/- 700 mm - PATENT = permite o pozitionare precisa si rapida chiar in spatii inguste;
• Sistem de re-pozitionare sasiu functie de teren.

In plus la modelele de Incarcatoare Telescopice cu sasiu RIGID se asigura o garantie de 3 ANI in limita a 3000 ORE de functionare!

La modelele ROTATIVE pentru constructii:
Dotari PREMIUM (de obicei optionale) in STANDARD ex.:
• Aer conditionat;
• Sistem de re-aliniere sasiu;
• Diferential cu alunecare limitata;
• Sistem automat de re-aliniere roti;
• Al doilea Joystick in cabina pentru operare rapida si facila.

Prin gama completa, dotari si accesorii INCARCATOARELE TELESCOPICE BOBCAT sunt solutia perfecta pentru clientii din domeniile respective.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI