Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 143

Ford Trucks - un an in Romania, 4,5 milioane de euro investiti

08.02.2018
Ford Trucks - un an in Romania, 4,5 milioane de euro investiti
Cefin Trucks aniverseaza un an de activitate ca unic importator si distribuitor al Ford Trucks in Romania. Constructia brandului Ford Trucks in tara noastra a presupus, pana in prezent, investitii de 4,5 milioane euro. Din acestia, 1,5 milioane euro au fost alocati cheltuielilor de start-up, dezvoltarii retelei nationale de distributie, procesului de rebranding si asigurarii standardelor tehnice necesare, pentru oferirea serviciilor post vanzare Ford Trucks, in centrele de pe teritoriul intregii tari. Restul de 3 milioane euro au fost investiti in stocurile de vehicule si piese de schimb.

 “"Ford Trucks ofera pe piata din Romania o solutie complexa de eficientizare pentru domeniul Transporturi si Constructii. Pe langa calitatea produselor, demonstrata la nivel international de mai bine de 50 ani, calitate care garanteaza un consum de combustibil si costuri de utilizare reduse, oferim servicii post vanzare de calitate si preturi competitive, solutii financiare optimizate, servicii de TradeIn foarte avantajoase, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor si nu in ultimul rand servicii telematice, care pe langa transparenta participa substantial la gestionarea si reducerea costurilor de utilizare," declara Stefano Albarosa, fondator si CEO Cefin Trucks.
"Increderea clientilor nostri este cel mai important lucru pe care l-am castigat in primul an de activitate Ford Trucks. Faptul ca majoritatea acestora se afla deja la a doua achizitie de vehicule comerciale Ford Trucks reconfirma calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim," adauga Stefano Albarosa.

Dupa primul an de activitate, Reteaua Nationala Ford Trucks include 12 birouri de vanzari si centre de asistenta post vanzare in Bucuresti, Constanta, Brasov, Craiova, Arad, Deva, Bacau, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timisoara si Cluj. In fiecare dintre aceste centre se gasesc, alaturi de personal specializat, echipamente de diagnoza si un stoc optimizat de piese de schimb Ford Trucks.

Dupa lansarea oficiala din 9 Mai 2017, in doar cateva luni de activitate, Cefin Trucks, in calitate de importator si distribuitor al Ford Trucks, a inregistrat vanzari de 158 de  vehicule comerciale, catre aproximativ 50 de clienti. Astfel, Ford Trucks intra pe piata romaneasca cu o cota de piata de 2,58% pe segmentul vehiculelor comerciale cu masa maxima autorizata de peste 16 tone. Cel mai puternic impact a fost inregistrat de vanzarile de vehicule destinate domeniului Constructii, unde cota de piata in 2017 a fost de 16.83%. Pentru Vanzarile de Vehicule Specializate, cota de piata a fost de 6.73% (peste 35% din piata de gunoiere compactoare), iar pentru Transporturi de 1.11%.

Pentru 2018, compania estimeaza o crestere a pietei de vehicule comerciale grele cu aproximativ 5 – 10% si isi asuma un obiectiv de 360 de vehicule, ceea ce inseamna o cota de piata de 5%. Detalierea pe segmente vizeaza o cota de piata de peste 20% pentru vehiculele destinate domeniului constructii, si de peste 9% pentru vehiculele specializate.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI