Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 143

Piroux Industrie Romania creste capacitatea de productie

01.02.2018
Piroux Industrie Romania creste capacitatea de productie
Grupul Piroux Industrie a deschis prima unitate de productie din tar a noastra in anul 2001 la Mioveni, in orasul Pitesti. Piroux Industrie Romania ofera servicii de prelucrare a metalelor, ambutisare, taiere cu laser, sudura, cataforeza si vopsire. Printre principalii clienti ai companiei se numar a producatorul de echipamente telescopice Haulotte si producatorul de automobile Dacia.

Echipamentele Haulotte sunt vandute in Romania prin CDP Access, unic distribuitor al marcii. Un update al activitatii companiei ne-a fost facut de catre Stanislas Delayat – Director General CDP Access - Groupe Piroux.

Masini si Utilaje: Ce produse metalice sunt realizate in unitatea de productie Piroux de la Mioveni, pentru Haulotte?
Stanislas Delayat: In unitatea de productie Piroux Industrie de la Mioveni sunt produse cosuri, sasiuri si brate articulate pentru utilajele Haulotte. In unitatea de productie Piroux Industrie de la Mioveni sunt produse cosuri, sasiuri si brate articulate pentru utilajele Haulotte. Capacitatea de productie a crescut anul trecut cu 10-15%, iar pentru anul aces ta previziunile arata o crestere de 30%. Prioritatea Haulotte este de a garanta siguranta si securitatea operatorului, astfel ca echipamentul este complet monitorizat, iar informatiile pot fi accesate pe telefon prin citirea codului QR. Mai mult, centura de siguranta a utilajului este inteligenta si poate determina daca operatorul este sau nu, in pozitie corecta pentru a manevra echipamentul.

Masini si Utilaje: Care sunt avantajele conectarii si monitorizarii inteligente a utilajelor?
Stanilas Delayat: Conectarea inteligenta a echipamentelor este extrem de utila pentru zona de service si reparatii. La modelele R TJ, la modele noi, brate diesel, erorile sunt vizualizate in meniu, si arata ce piesa este defecta si unde este ea localizata pe masina, astfel ca tehnicianul stie exact locul unde trebuie sa intervina.

Masini si Utilaje: Care sunt planurile de dezvoltare pentru anul in curs?
Stanilas Delayat: Dupa cum spuneam se urmareste o crestere a capacitatii de productie, fapt determinat in principal de cerintele de productie tot mai mari ale clientilor. Desigur, aceasta crestere determina si marirea efectivului de personal. Este destul de dificil sa gasim persoane calificate pentru posturile pe care le avem disponibile, astfel ca trebuie sa asiguram formarea interna a lucratorilor. Formarea poate sa dureze de la cateva luni pana la cativa ani, in functie de cerintele postului si complexitatea acestora.

Anul acesta vom deschide o noua fabrica la Targu-Jiu. Cerinta de a creste capacitatea de productie a fost motivul principal pentru a deschide aceasta noua facilitate. Unitatea de productie va deservi clientii Piroux Industrie Romania, printre care si Haulotte. Unitatea dispune de o capacitate de extindere pe 3ha, si o sa creeze pentru inceput 150 de locuri de munca, capacitatea totala fiind de 300 de posture de lucru.

Targetul general de crestere a capacitatii de productie pentru anul 2018 este de 20%. Pentru echipamentele Haulotte targetul este de 30%. Grupul Piroux Industries este unul dintre principalii furnizori de piese metalice pentru Haulotte, prin fabricile din Romania, Turcia si Franta. Piroux Industrie Romania dispune in prezent de o hala de productie de sudura si o cataforeza care a fost data in folosinta la finalul anului trecut.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI