Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Noutati de la Brett Motors

Incarcatoare articulate de la Mustang

09.06.2008
Incarcatoare articulate de la Mustang
Mustang Manufacturing Company Inc. este deja un producator consacrat pe piata mondiala a utilajelor de constructii, mai ales pentru echiapementele compacte.
La fabricarea noii game de incarcatoare articulate sub sigla MUSTANG a contribuit si experienta acumulata de-a lungul anilor in proiectarea si fabricarea echipamentelor de constructii si agricole.

Mustang si-a inceput activitatea acum mai bine de o suta de ani, mai precis in anul 1865, specializandu-se ulterior in domeniul utilajelor. In prezent, sub marca Mustang se produc 8 tipuri de incarcatoare multifunctionale cu virare prin derapare, 11 tipuri de excavatoare compacte, 6 modele de incarcatoare telescopice, trei de incarcatoare pe senile si patru tipuri de incarcatoare cu virarea tuturor rotilor.

Noile modele Mustang au fost proiectate preluand avantajele conceptului de incarcatoare articulate la care au adaptat solutiile constructive brevetate ale incarcatoarelor cu virare prin derapare, care au si facut cunoscut in lume numele Mustang. Construindu-si propriul SSL in anul 1965 – Mustang seria 1000 – Mustang a impulsionat limitele de inovativitate ale produsului si a stabilit noi standarde in industrie, ajungand azi la o linie de noua modele. Experienta acumulata si calitatea produselor actuale au facut ca ele sa fie cunoscute atat pe continentul nord american, cat si pe cel sud-american, dar si in alte 41 de tari din lume.

Alaturi de incarcatoarele cu virare prin derapare care sunt deja consacrate in Europa de Vest, in acest an a avut loc la Copenhaga prezentarea catre dealerii din Europa a gamei de incarcatoare compacte articulate. Modelele de incarcatoare articulate Mustang au primit acreditarea Comunitatii Europene. La sfarsitul anului 2008 vor incepe si livrarile catre Europa ale acestor echipamente, producatorul luandu-si marja de timp necesara pentru realizarea stocului de piese de schimb si masini la fabrica din Europa a concernului Mustang, cu sediul in Germania, iar dealerilor le-a acordat timpul necesar realizarii pregatirii unui service promt.

Clientii vor putea alege unul dintre cele sapte modele, conform cerintelor si aplicatiilor pentru care vor fi folosite. Noile incaractoare compacte articulate sunt echipate cu motor diesel Yanmar, Euro 3 cu emisii reduse de noxe, zgomot si vibratii, ce dezvolta o putere cuprinsa intre 23 si 47 CP. Dimensiunile compacte ale masinii permit o manevrare usoara chiar si in spatii inguste. Elementele de inalta calitate folosite la fabricarea utilajelor, precum cilindrii cu pistoane din oteluri inalt aliate NITROSTEEL, dar si proiectarea brevetata a sistemului de ridicare si configuratie a bratului asigura o productivitate ridicata a incarcatoarelor articulate Mustang.

Utilajele sunt echipate cu dispoziti v de cuplare rapid al echipamentelor cu actionare hidraulica (poate avea sistemul de cuplare al SSL pentru utilizarea celor peste 50 de echipamente care pot fi utilizate pe MUSTANG). De asemenea, Mustang ofera posibilitatea de alimentare hidraulica a echipamentelor concomitent cu deplasarea masinii (optional posibilitatea de a dispune de un debit de peste 100 L/min pentru alimentarea echipamentelor). La fel ca si la articulate, la MUSTANG cu virare prin derapare si la incarcatoarele articulate intretinerea se realizeaza foarte usor. Producatorul permite alegerea configuratiilor dorite pe toate modelele Mustang-cabina complet echipata sau un simplu cadru de protectie a operatorului, diverse tipuri de roti, sisteme de cuplare si alimentare a echipamentelor.


La standul Brett Motors de la Construct Expo Utilaje din acest an atractia a reprezentat-o modelul Mustang 2109, prezentat pentru prima data publicului in 2007 la expozitia de la Bauma si cunoscut ca fiind cel mai puternic SSL fabricat pana in prezent. Echipata cu un motor de numai 99 CP, echipamentul poate atinge o viteza de 0-20 km/h si poate fi incarcata la 75% din masa proprie de 4.772 kg. Forta de rupere a bratului este 26.200 N, iar forta de rupere a cupei este de 37.100 N. Dimensiunile de gabarit ale masinii sunt- lungimea de 3.100 mm(fara echipamente), latimea de 2.100 mm si inaltimea de 2.100 mm. Acestui utilaj i se pot cupla peste 60 de echipamente in functie de lucrarea desfasurata.

Incarcatoare articulate
• Motor Diesel Yanmar
• Putere motor 23-47 CP
• Greutate operationala 1.500-3.000 kg
• Viteza de deplasare 0 – 20 km/h
• Volumul cupei 0,3 – 0,8 mc
• Capacitate de incarcare (avand cupa) 1.490 – 3.100 kg
• Capacitate de operare (cu furci de stivuitor) 420 – 1.550 kg
• Forta de rupere 12.450-43.800 N
• Inaltimea masinii 1.850 – 2.302 mm
• Latimea masinii 850 – 1.415 mm

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI