Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Versatilitatea Hitachi la SMOPYC 2008

06.06.2008
Industria europeana de constructii s-a reunit in cadrul celei de-a 14-a editii a expozitiei Smopyc din Zaragoza, Spania, care s-a desfasurat intre 22 si 26 aprilie. Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) s-a alaturat altor cateva sute de expozanti prezentandu-si noutatile aparute in gama actuala de produse. Aceasta prezentare a fost sustinuta de dealerii companiei din Spania, HJM, Moviter si Serex care au intampinat cei 80.000 de vizitatori veniti atat din tara cat si din strainatate.


Smopyc este o expozitie care se desfasoara o data la trei ani ceea ce a determinat existenta unei game largi de elemente promovate de compania HCME de la ultima editie, care a avut loc in anul 2005. Printre masinile prezentate se numara excavatoarele Hitachi Zaxis-3, miniexcavatoare al caror gabarit nu depaseste cadrul senilelor si incarcatoarele frontale ZW. De asemenea, reprezentantii HCME au pus accentul si pe evidentierea catorva aplicatii speciale.

Hitachi promoveaza solutii fiabile pentru o gama extinsa de sectoare industriale precum constructiile, exploatarile in cariera si demolarile intens dezvoltate pe piata spaniola, dar si pe alte piete. Acest fapt a fost demonstrat de cele 20 de tipuri diferite de echipamente expuse.

Noutatile in materie de modele prezentate in cadrul acestei expozitii au fost mini-excavatorul ZX60USB-3 si excavatoarele pe senile din gama medie ZX85USB-3 si ZX135US-3. La Smopyc 2008 HCME a facut cunoscuta si strategia de marketing pentru anul in curs. "Made by Hitachi" evidentiaza rolul deosebit pe care fabricile HCME din Japonia l-au jucat in dezvoltarea si realizarea designului pentru noile excavatoare Zaxis precum si pentru alte echipamente.

"Experienta mea Hitachi" este un program care faciliteaza schimbul de opinii intre clienti privind experienta lor de lucru cu echipamentele de constructii Hitachi. Pe langa tema versatilitatii produselor Hitachi in diferite sectoare industriale, clientii au abordat si subiecte legate de viata de zi cu zi si de munca alaturi de echipamentele Hitachi.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI