Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Caravane

Cefin Autovehicule Comerciale

29.07.2008
Ciprian Rotaru; Dan Vasile
Cefin Autovehicule Comerciale

Timp de trei zile, intre 4 si 6 iunie a.c., Caravana All Blacks - All Range, organizata de Cefin Romania a fost prezenta in Bucuresti, aducand cu ea cele mai noi vehicule comerciale din gama IVECO, dar si specialisti si demo-driveri ai importatorului. In aceasta perioada au fost prezentate cele mai noi vehicule comerciale lansate sub sigla Iveco, impreuna cu date tehnice complete despre performantele acestora.

Caravana este promovata de Divizia Cefin Autovehicule Comerciale, cel mai important dealer Iveco din Romania si s-a desfasurat intre 4 si 6 iunie la sediul companiei. All Blacks - All Range vine cu o expunere completa de gama, o demonstratie de forta si calitate, menita sa dovedeasca in direct multiplele aplicatii ale vehiculelor comerciale Iveco.
Sub numele de All Blacks - All Range, Cefin Autovehicule Comerciale doreste sa promoveze un set unitar de valori in randul partenerilor sai: Putere, Angajament, Incredere, Spirit de echipa. Acestea au fost de altfel si prerogativele sub care cele 11 vehicule au parcurs aproape jumatate din traseul de peste 1.200 de kilometri al Caravanei.

Caravana organizata de importatorul Cefin al vehiculelor comerciale Iveco a avut in componenta o flota de 11 vehicule, modele reprezentative ale fiecarei game, modele care au fost si cele mai vandute in Romania. Vehiculele ce au participat la caravana Iveco au fost un Iveco Daily dotat cu autosasiu cu platforma fixa de 3,5 tone, o basculanta de 3,5 tone echipata cu o cabina de echipaj, cu bena basculabila trilateral, un autosasiu de 6,5 tone tot cu bena basculabila trilateral dar si cu macara, un furgon de 3,5 tone tot din gama Daily. O noutate a fost Iveco Daily 4x4 cu tractiune integrala pe un autosasiu de 3,5 tone cu cabina simpla si platforma fixa cu prelata. Gama Eurocargo a fost reprezentata de doua modele, o platforma de 7,5 tone cu cabina de dormit si prelata impreuna cu o basculanta de 18 tone cu bena basculabila trilateral. Pentru gama Trakker cele mai vandute modele sunt cele cu tractiune 8x4, fiind reprezentate in caravana de o basculanta basculabila trilateral de volum marit (18 mc) si de o betoniera de 9 mc. Din gama Stralis au participat un cap tractor cu semiremorca basculabila si unul pentru transport international. Toate vehiculele au avut imprimate tatuajele maori ale binecunoscutei echipe de rugby a Noii Zeelande, All-Blacks.

Noutatile absolute ale Caravanei au fost modelele Iveco Daily 4X4 si Trakker, de curand lansate oficial in Romania si care, cu aceasta ocazie, au fost testate pentru prima data de catre potentialii cumparatori.
Noul model de camion pentru constructii, Iveco Trakker, poate fi dotat cu suspensie pneumatica pe puntile spate, oferind posibilitatea proprietarului sa incarce legal cu inca o tona in plus pe fiecare axa.

Cea de-a doua noutate - Daily 4x4 care a fost lansat de foarte putina vreme in Romania, cu ocazia unui drive test desfasurat in padurea din apropierea localitatii Predeal, este un produs de nisa, fiind unic pe segmentul sau de piata. Astfel, Iveco este singurul producator ce are in portofoliul sau un vehicul de 3,5 tone cu tractiune integrala 4x4 deci si care se poate conduce cu permis de conducere categoria B.
Programul evenimentului a cuprins in premiera prezentarea datelor monitorizate cu ajutorul sistemului de urmarire si pozitionare Sateltrack, acesta oferind multiple date despre functionarea vehiculelor, de la consum pana la pozitionarea acestora pe glob.


Sistemul Sateltrack a fost instalat pe un vehicul Daily 4x4 care a urmarit tot timpul deplasarea si activitatea masinii. Sistemul nu a fost montat doar pentru vizualizarea in timp real a masinii ci si pentru a putea intocmi un grafic al performantelor in termeni de combustibil consumat, timp de functionare, modul de folosire, etc. In final, masina a inregistrat pe o distanta de 1.088 de km un consum de combustibil mediu de 14 litri/ 100 km. Toate aceste date sunt date inregistrate cu ajutorul echipamentului GPS, ulterior fiind transmise unei aplicatii ce ruleaza pe Internet, unde utilizatorul isi poate vizualiza intregul parc auto impreuna cu toate caracteristicile fiecarei masini in parte, astfel incat sa-si poata optimiza activitatea pe care o desfasoara. Un alt raport al acestei aplicatii este raportul activitatii zilnice a masinii in care se poate vizualiza momentul in care masina si-a inceput activitatea, timpii in care a stationat si cand a finalizat, cat timp a functionat motorul, kilometri parcursi etc.

Pentru siguranta masinii exista chiar si posibilitatea blocarii motorului de la distanta in cazul unui posibil furt, putand fi localizata oriunde pe teritoriul Europei.

Oricare dintre modelele prezentate in Caravana se afla in stoc cu livrare imediata. Cefin Autovehicule Comerciale a oferit clientilor sai o oferta speciala pe perioada Caravanei, oferind posibilitatea achizitionarii modelului Daily in sistem de leasing cu 0% avans.

IVECO SpA a luat nastere in anul 1975 prin fuziunea producatorilor de vehicule comerciale Fiat, OM si Lancia Veicoli Speciali din Italia, Unic din Franta si Magirus-Deutz din Germania. In anul 1986 un joint-venture cu Ford Anglia a dus la crearea lui Iveco Ford Truck in Marea Britanie, iar in 1991 firma Pegasso din Spania s-a alaturat corporatiei. Iveco a deschis biroul de reprezentanta din Bucuresti in anul 1993, cu scopul de a coordona intreaga activitate de vanzare si post vanzare a vehiculelor sale comerciale pe teritoriul Romaniei, activitate desfasurata de cei sapte dealeri autorizati care compun reteaua Iveco. Acestia acopera intreaga suprafata a tarii si asigura vanzarea vehiculelor Iveco noi si second-hand, precum si reparatia si intretinerea acestora.

Cefin Romania este importator al produselor Iveco fiind cunoscut pe piata romaneasca de 12 ani drept furnizor de servicii integrate in domeniul transportului de marfuri si de persoane, prin diviziile sale specializate, respectiv: vanzari de vehicule noi si rulate, finantare, service - prin Cefin Autovehicule Comerciale, vanzari autovehicule transport persoane - prin 4 Bus, carosari si echipamente de climatizare - prin Eurobody, sisteme de monitorizare prin satelit a flotelor - prin Cefin Systems. Totodata, Divizia Cefin Automotive ofera piese de schimb - prin Premium Truck Parts, anvelope si service roti pentru camioane si semiremorci - prin reteaua Pneumaxx, - consiliere in alegerea echipamentelor industriale prin Industrial Solutions, servicii logistice integrate - prin Logistic Solutions. Cefin Real Estate se ocupa de intregul sistem de parcuri logistice in care isi desfasoara activitatea toate cele de mai sus, in punctele sale de lucru situate in Bucuresti, Arad, Brasov, Cluj, Constanta, Deva, Galati, Pitesti, Ploiesti, Timisoara si Suceava, in curand la Bacau si Buzau.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI