Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
HESSE

Ciocane hidraulice de calitate

29.07.2008
Ciocane hidraulice de calitate

Firma HESSE, infiintata de Kurt Hesse in 1968, in Lauingen-Germania, are ca obiect de activitate service-ul si comercializarea de incarcatoare multifunctionale, masini si utilaje de constructii compacte.

Incepand cu anul 1990, HESSE distribuie pe plan european echipamente si tehnologie din sectorul demolarilor, in lista produselor comercializate aparand numele celor mai importanti producatori din acest domeniu.

Folosind experienta castigata de-a lungul anilor in domeniul utilajelor demolatoare, firma HESSE decide sa conceapa si sa produca ciocane hidraulice sub marca proprie. Contactul direct cu clientii si cu cererea pietei a impulsionat compania germana sa ia decizia de a produce un picon de calitate superioara, dar la un pret rezonabil, accesibil.

In procesul de proiectare si productie a ciocanelor hidraulice marca HESSE, atentia specialistilor a fost indreptata in mod special asupra unor prioritati ce privesc in prima instanta anumite atribute: putere de penetrare, siguranta, productivitate maxima, fiabilitate si durabilitate. Urmand aceste criterii au fost concepute produsele din clasele S, aceste picoane respectand ultimele standarde de calitate tehnica.

Tehnica utilizata in constructia ciocanelor hidraulice garanteaza o durabilitate indelungata. Energia de patrundere se incadreaza intre 150 si 3.300 Joule, numarul de lovituri pe minut fiind intre 400 si 1.350. Aceste functiuni sunt completate de sistemul anti-zgomot si anti-vibratie. Integrarea sistemului "VibroSilenced" in ciocanele hidraulice HESSE reduce considerabil efectele nefaste ale zgomotului si ale vibratiilor. Aceasta calitate are ca rezultat o protectie a utilajului purtator contra trepidatiilor si usureaza totodata munca persoanei ce manevreaza piconul.

Ciocanele hidraulice produse de HESSE sunt astfel concepute incat sa asigure o compatibilitate absoluta cu toate utilajele. Drept urmare, ele pot fi folosite in toate domeniile de profil. Fiind reprezentata foarte bine in sectorul constructiilor, compania pune totodata la dispozitia cumparatorilor si alte utilaje: conducte de hidromecanizare, schimbator hidraulic rapid, precum si placi de adaptare pentru diferite utilaje.

Produsele firmei sunt gestionate corespunzator cu numarul anilor de experienta, astfel sortarea si organizarea stocului de produse se incadreaza in sistemul logistic al intregii companii, Hesse fiind in permanenta capabila sa livreze intr-un termen foarte scurt produsele sale. Prin intermediul ciocanelor hidraulice compania doreste sa-si delimiteze si mai bine pozitia pe piata utilajelor de constructii, oferind un produs ce respecta principiul echilibrului in ceea ce priveste balanta calitate-pret.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI