Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Vehicule utilitare

Master in eficienta

29.07.2008
Master in eficienta

Renault Master, un punct de referinta in segmentul vehiculelor utilitare usoare, beneficiaza de extinderea intervalelor de revizie de la 15.000 km la 20.000 km, costurile de intretinere fiind astfel reduse considerabil.

Acest avantaj este oferit si clientilor modelului Renault Trafic, in cadrul unui program mai larg de extindere a intervalelor de revizii, ce priveste intreaga gama de automobile si autoutilitare Renault. Rezultatul este reducerea costurilor de intretinere, cu pana la 25% pentru intreaga gama Renault.

Solutii ce satisfac toate exigentele
Renault Master este disponibil in doua versiuni de motorizare, doua configuratii de inaltime a caroseriei si trei variante pentru lungimea caroseriei, preturile de lista pornind de la 16.749 EUR, fara TVA si 19.931 EUR, inclusiv TVA. Capacitatea de incarcare variaza intre 8 mc si 12,6 mc, la un tonaj de 3,5, iar sarcina utila atinge 17.30 kg.

Spatiul generos nu este insa singurul punct forte al acestui model, foarte apreciat si pentru caracteristicile sale practice. Suprafata de marfa se afla la doar 510 milimetri fata de sol, facilitand operatiunile de incarcare si descarcare. Usile laterale culisante si portierele posterioare cu deschidere de pana la 270 de grade favorizeaza si accesibilitatea la spatiul de incarcare. De asemenea, pot fi montate podele din lemn si protectii laterale. Clientul poate alege intre versiunile Master Furgon, Master Sasiu Cabina, Master Sasiu Dubla Cabina, Master Bena Basculabila. In functie de versiune, cabina poate gazdui maxim doi sau maxim sase pasageri.

Cele doua versiuni ale motorului turbodiesel commonrail, cu cilindre de 2,5 litri dezvolta 100CP si, respectiv, 120 CP, remarcandu-se printr-un raport excelent intre forta si economie de carburant. Cuplul maxim este de 260 Nm / 1.600 rpm si, respectiv, 300 Nm / 1.600 rpm.

Siguranta si confort
Noul sistem de directie cu asistare hidraulica reduce cu 25 de procente efortul necesar efectuarii manevrelor, un ajutor extrem de util in acest sens fiind si senzorii de parcare. Printre dotarile disponibile la capitolul siguranta se numara ABS, asistarea la franarea de urgenta, airbaguri frontale pentru sofer si pasager, structura vehiculului cu deformare progresiva.

Cabinei modelului Renault Master i s-a acordat o atentie deosebita: pentru a preveni oboseala soferului, s-a realizat o izolare termica si fonica la cel mai inalt nivel. Schimbatorul de viteze plasat pe bord este mai ergonomic si, in acelasi timp, permite un acces mai bun la spatiul de marfa, in cazul versiunii de cabina cu doua locuri.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI