Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Incarcatoare compacte

Noua Serie 6 de la Komatsu

29.07.2008
Noua Serie 6 de la Komatsu

In luna iunie a.c.,
Komatsu Europe a anuntat lansarea noii game Seria 6 de incarcatoare compacte. Aceasta include 5 utilaje noi: WA65-6, WA70-6, WA80-6, WA90-6 si WA100M-6.

Cu greutati operationale cuprinse intre 4,6 si 7 t si cupe cu volum de la 0,55mc pana la 1,8 mc, noile utilaje se concentreaza in totalitate asupra nevoilor clientilor. Fiind foarte compacte si orientate catre confortul operatorilor, aceste utilaje se simt ca acasa in spatiile inguste, sunt usor de folosit pentru mutarea materialelor pe santiere de constructii si excavari si sunt foarte practice pentru lucrarile de drumuri. Chiar si un operator neexperimentat va considera ca incarcatoarele frontale compacte Komatsu Seria 6 sunt usor de folosit.

La fel ca si predecesorii lor din Seria 5, noile incarcatoare sunt echipate cu "Easy Fork", care combina miscarea paralela cu cinematica Z si permite incarcaturi mari la aplicatiile cu furci. Aceste utilaje realizeaza o varietate impresionanta de activitati cu cel mai ridicat nivel de productivitate si siguranta. Ele au in dotarea standard cupla rapida si un al treilea circuit hidraulic, care permite schimbarea atasamentelor foarte repede si usor (4×1 cupe, furci de stivuire sau perie).
Intreaga gama Seria 6 de incarcatoare frontale compacte are in dotarea standard sistemul de monitorizare prin satelit exclusiv al Komatsu, Komtrax.

O alta dotare standard este cabina rabatabila care prezinta marele avantaj de a permite accesul usor si rapid pentru service la toate componentele importante ale utilajului. Motorul rapid Komatsu Ecot3, TIER III / Stage 3A asigura performante de top si garanteaza eficienta combustibilului, in timp ce pastreaza emisiile de noxe si zgomot mult sub limitele maxime admise. Modelele WA90-6 si WA100M-6 sunt dotate cu noile motoare Komatsu common-rail care asigura mai multa putere. Modelul WA80-6 este echipat cu un motor turbo, care de asemenea ofera mai multa putere, precum si forta de rupere si de ridicare cu 23% mai mare.

Toate utilajele Komatsu garanteaza siguranta operatorului. De aceea, avertizarea sonora si luminoasa pentru mersul inapoi si activarea electrica a celui de-al treilea circuit hidraulic sunt dotari standard, in timp ce noile caracteristici includ faruri cu Xenon, cupe mai mari etc.
Toate incarcatoarele compacte Komatsu sunt create pentru un confort maxim si o utilizare usoara, pentru cresterea productivitatii. Cabina spatioasa stabileste standardul pentru clasa sa. Scaunul si coloana de directie ajustabile, geamul din spate incalzit, vizibilitate 360° si spatii ample de stocare sunt toate dotari standard ale noii serii 6.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI