Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare

TEREX in Powertek City

29.07.2008
Ema Stancu
TEREX in Powertek City

Fiabilitatea si robustetea sunt doua dintre atributele definitorii ale echipamentelor Terex, expert in productia de utilaje de peste 100 de ani.

Va prezentam cateva dintre utilajele Terex ofertate pe piata de catre societatea Powertek.

Terex TA30 - rapiditate si stabilitate pe orice teren
Terex isi propune sa castige noi cote de piata in sectorul echipamentelor mari de cariera, prin noua versiune a camionului articulat TA30. Acesta este dotat acum cu suspensie frontala complet independenta si complet incorporata, frane pe disc cu placute ude si motor diesel Cummins ce respecta normele Tier III / Stadiu IIIA.

Dotat cu dublu brat triunghiular, sistemul de suspensii frontale a fost creat special pentru Terex de catre compania irlandeza Timoney Mobility Systems. Acest sistem inovator are arce spiralate cu legatura in paralel, care permit o crestere progresiva a tensiunii si determina adaptabilitatea la orice tip de teren minimalizand riscul defectarii sistemului. Sistemul cu dublu brat triunghiular minimalizeaza, de asemenea, deformarea rotilor, reduce uzura pneurilor prin faptul ca presiunea la sol este uniformizata pe intreaga suprafata a pneului. Astfel, efectul tractiunii si al virajului asupra operatorului este optimizat.

Datorita suspensiei progresive, care amortizeaza eficient miscarea, balansul la nivelul sasiului fata este redus, ceea ce inseamna ca TA30 se poate deplasa pe teren accidentat cu viteze mai mari, comparativ cu modelele similare ale concurentei. De asemenea, se reduce oboseala operatorului.
Terex, reprezentat in Romania de Powertek Company (www.terex.ro) a imbinat astfel confortul operatorului si eficienta la locul de munca, creand un camion articulat performant.

Date tehnice TA30
Sarcina utila maxima 28 t
Capacitate bena 17,5 mc
Putere motor 385 CP
Viteza de deplasare 50 km/h


 

TEREX TC 225 - excavator pe senile
Motorul puternic de 155 CP cu sase cilindri ofera un cuplu mare, capacitatea sa de 6.700 cmc sugerand utilizarea in conditii dificile. Sistemul hidraulic cu circuit dublu lucreaza la o presiune maxima de pana la 340 bar. Viteza maxima de deplasare este de 3,3 / 5,1 km/h.

Cabina faciliteaza accesul operatorului, gratie deschiderii foarte mari a usii de acces. De asemenea, in timpul lucrului, acesta beneficiaza de un spatiu pentru picioare generos. Confortul merge mai departe, prin includerea aerului conditionat in dotarea standard a tuturor excavatoarelor din aceasta clasa. Nivelul maxim de zgomot in interiorul cabinei nu depaseste 72 dB.

Date tehnice TC 225
Greutate operationala 23,7 t
Motor Cummins 158 CP / 2.000 rpm
Cupa excavare 1,4 mc
Aer conditionat
Circuite hidraulice suplimentare
Pompa electrica de realimentare
Ungere centralizata
Model disponibil in stoc

Powertek Company, reprezentantul Terex in Romania, asigura echipamente versatile, o retea profesionista de service, ce acopera cu promptitudine toata tara, precum si consultanta financiara personalizata. Terex, care reuneste peste 50 de branduri de echipamente renumite din intreaga lume, ofera un plus de valoare din perspectiva produselor.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI