Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Nou:

THE CAT RENTAL STORE

(Utilaje si echipamente pentru santiere)

30.07.2008
THE CAT RENTAL STORE

Bergerat Monnoyeur: un grup international, un profesionist in vanzarea, inchirierea, intretinerea si repararea masinilor Caterpillar

Bergerat Monnoyeur, concesionar exclusiv Caterpillar in Franta din anul 1929, este prezent in Romania din anul 1991. Prezent de asemenea in Algeria, Romania, Polonia, Belgia si Luxemburg, Bergerat Monnoyeur asigura vanzarea, inchirierea, repararea si intretinerea unei game complete de echipamente noi sau folosite, sub marca CaterpillarŪ.
Bergerat Monnoyeur este parte a Grupului Monnoyeur (fondat in 1906), specialist in echipamente si servicii pentru constructii si industrie.

"Bergerat Monnoyeur Inchirieri": un profesionist in inchirierea de masini, utilaje si echipamente pentru santiere
Bergerat Monnoyeur dezvolta activitatile sale in Romania si deschide un departament specializat in inchirierea pe termen scurt sau lung, a utilajelor si echipamentelor pentru lucrari publice, constructii, industrie etc, numit "Bergerat Monnoyeur Inchirieri".

"Bergerat Monnoyeur Inchirieri" este deja prezent in Franta, Belgia si Polonia cu o retea de 100 de agentii, un parc de 14.000 de masini si aproape 500 de angajati.

"Bergerat Monnoyeur Inchirieri" ofera o gama larga de servicii: de la inchirierea pe termen scurt sau lung a echipamentelor de mici dimensiuni, a utilajelor compacte, precum si a celor de peste 25 de tone, pana la vanzarea de consumabile si de alte servicii anexe inchirierii.

"Bergerat Monnoyeur Inchirieri": De ce sa alegeti inchirierea ?
Santierele evolueaza sau se schimba si va obliga sa va adaptati noilor cerinte. Noi va vom ajuta, oferindu-va solutii eficiente si recomandarile unui specialist in inchirieri.

Intreaga gama CaterpillarŪ si cele mai bune branduri care completeaza oferta noastra sunt disponibile, astfel incat sa putem raspunde la toate solicitarile pe care le intalniti in afacerea dumneavoastra. Echipamentele pe care le inchiriem sunt recente, conform normelor in vigoare si beneficeaza de un program de intretinere asigurat de ingineri experimentati. Acestea sunt, prin urmare, gata de utilizare, fiabile si eficiente.

Principalele avantaje ale inchirierii de la "Bergerat Monnoyeur Inchirieri" sunt:

- Fara costuri suplimentare de intretinere
Avem grija de revizia, intretinerea si repararea echipamentelor pe care le-ati inchiriat. Urmati calea cea mai simpla si alegeti echipamentele noastre in conditii optime de productivitate si eficienta.

- Fara investitii financiare
Datorita inchirierii, capitalul companiei dumneavoastra nu este imobilizat. Nu angajati cheltuieli pentru echipamente decat in mod punctual, pentru o nevoie specifica. In acest fel, compania dumneavostra economiseste banii necesari cumpararii echipamentului.

- Mariti-va capacitatea de imprumut
Inchirierea echipamentelor poate sa va mareasca capacitatea de imprumut pentru ca va permite sa obtineti un raport de bilant mai bun intre activ si pasiv.

- Echipamente de ultima ora
Detinerea propriul echipament poate fi uneori costisitoare. Valoarea acestor echipamente se depreciaza in timp. Cu "Bergerat Monnoyeur Inchirieri" va puteti permite sa utilizati echipamentele cu cele mai recente tehnologii, fara sa va faceti griji pentru depreciere.

- Incercati inainte de a cumpara
Poate intentionati sa achizitionati un nou model de echipament si doriti sa il incercati pentru a va asigura ca este ceea ce doriti. Ce alt mod mai bun de a testa cu adevarat un utilaj decat acela de a inchiria unul similar, din variata oferta propusa de "Bergerat Monnoyeur Inchirieri"?

- Completati parcul de baza
Cerintele dumneavoastra sunt in continua schimbare si probabil nu aveti mereu un echipament adecvat pentru fiecare dintre lucrarile dumneavoastra. Aveti incredere in "Bergerat Monnoyeur Inchirieri" pentru a va furniza rapid utilajul necesar pentru a va duce la bun sfarsit proiectele dumneavoastra!

- Beneficiati de consiliere permanenta
Echipa noastra are competenta necesara de a va sfatui privind echipamentele si aplicatiile lor. Vom face tot posibilul pentru a va usura activitatea si pentru a deveni furnizorul dumneavoastra preferat.

"Bergerat Monnoyeur Inchirieri": o oferta de produse de inchiriat adaptata tuturor nevoilor profesionistilor
"Bergerat Monnoyeur Inchirieri" ofera profesionistilor o gama larga de echipamente si utilaje pentru inchirieri pe termen scurt si lung.
- Buldozere
- Incarcatoare compacte
- Incarcatoare pe roti/pe senile
- Stivuitoare
- Gredere
- Buldoexcavatoare
- Mini-excavatoare (0,8 la 3 t)
- Excavatoare hidraulice (15 la 30 t)
- Compactoare (0,8 la 12 t)
- Nacele
- Grupuri electrogene
- Ciocane pneumatice
- Ciocane hidraulice
- Compresoare de aer
- Betoniere
- Compactoare de mana
- Fierastraie de beton
- Placi vibrante
- Instalatii de spalare sub presiune
- Pompe
- Perii
- Sapatoare de sant
- Fierastraie cu lant
- Minibasculante

"Bergerat Monnoyeur Inchirieri" va ofera inchirieri flexibile si adaptate nevoilor dumneavoastra
Solutii diverse de inchiriere: 1 zi, 1 saptamana, 1 luna sau 1 an!
Intreaga noastra echipa se afla in sprijinul dumneavoastra, preocupata sa va satisfaca cerintele: sfaturi cu privire la tipul de echipament adaptat nevoilor dumneavoastra, flexibilitate privind durata inchirierii si livrare cat mai curand posibil.
Preturile noastre sunt competitive. Nu ezitati sa ne contactati.
Livrarea echipamentelor se face la locatia dumneavoastra.

"Bergerat Monnoyeur Inchirieri" este, prin urmare, ideal pentru a duce la bun sfarsit toate proiectele dumneavoastra: simplu, eficient, rapid, flexibil si economic.

Asteptam asadar sa ne vizitati!

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI