Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Cofraje

URTIM FORMWORK AND SCAFFOLDING SYSTEMS

29.07.2008
Cornelia Rotaru; Cristina Catanescu
URTIM FORMWORK AND SCAFFOLDING SYSTEMS

Inceputurile companiei isi gasesc radacinile inca din anul 1980, cand a debutat afacerea cu schele si cofraje. Cei 28 de ani de experienta incadreaza Urtim printre cele mai vechi societati turcesti din acest domeniu.

Dezvoltarea a urmat un curs firesc, astfel incat, la inceputul anului 2007, a fost deschisa o noua fabrica cu o suprafata de 15.000 mp. Standardele dupa care a fost construit noul amplasament sunt supuse normelor de calitate ISO9001-2000. Impreuna cu celelalte fabrici, productia este destinata pietei din Turcia, dar si exportului. Colaborarile si parteneriatele incheiate de-a lungul anilor au extins aria de distributie a produselor Urtim si pe pietele din Rusia, Bulgaria, Romania, Ucraina, Kazakhstan, Turmenikstan si Azerbaijan.

Planurile de dezvoltare se concentreaza pe descoperirea noilor oportunitati de afaceri din Arabia si Africa. Sfarsitul anului 2008 va insemna pentru Urtim si un nou sediu in Dubai, ultima realizare a grupului fiind incursiunea in piata schelelor si cofrajelor din Romania. Compania care a preluat responsabilitatea distributiei produselor este societatea URTIM FORMWORK AND SCAFFOLDING SYSTEMS.

In prezent, pe piata din Romania sunt comercializate urmatoarele tipuri de cofraje:

MODSET
Sistem de cofraje modulare
Este format din panouri modulare cu carcasa din otel cu posibilitatea de transport manual. Rezistenta la presare cu beton proaspat este de 40kN/mp. Dimensiunile maxime ale panourilor sunt 150cm x 90cm. Coloanele circulare, cofrajele pentru coloane cu diferite sectiuni si inaltimi, cofrajele reglabile pot fi utilizate in realizarea oricarui tip de proiect si la orice nivel al acestuia. Panourile pot fi transportate in bloc cu macaraua. MODSET este de asa natura construit incat sa se situeze in conceptia utilizatorilor pe palierul aplicabilitatii si al usurintei in folosire. In afara de aceasta, cu ajutorul cofrajelor speciale MODSET-S se elaboreaza solutii pentru satisfacerea solicitarilor speciale, precum cofrajele pentru scari, marchize etc.

WOODSET
Sistem de cofraj cu stalpi din lemn
Acest sistem este format din trei elemente principale si anume: plywood, stalpi din lemn si cercuri din otel. Este un sistem flexibil, care prin modificarea locului de aplicare a stalpilor si cercurilor confera posibilitatea obtinerii de panouri cu dimensiuni si elemente de contrasprijin diferite. Cofrajele perdea URTIM WOODSET au rezistenta situata in jurul valorii de 50kN/mp. Pe de alta parte, cofrajele pentru coloane, datorita faptului ca viteza de urcare a betonului in coloana este mai mare, rezistenta la presiunea betonului proaspat creste la 90 kN/mp. Se pot utiliza in diferite domenii, pentru realizarea de pereti speciali, constructii inalte, constructii industriale, locuinte si picioare de pod.

FRAMESET
Sistem de cofraje cu panou
Este format din panouri cu carcasa din profile si panouri Plywood. Se imparte in doua categorii: tip greu si tip usor. Rezistenta celor din categoria de tip greu este de 80kN/mp. Panourile pot fi transportate in bloc cu macaraua. Sistemul este conceput cu un singur tip de inchidere a panourilor, datorita caruia nu este necesara utilizarea unui numar mare de accesorii diferite. Din aceste considerente este permisa realizarea unei viteze superioare de circulatie si economisirea manoperei. Se poate realiza o singura turnare pentru o inaltime de pana la 12 m.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI