Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Expozitii internationale

Asphaltica 2008

18.08.2008
Expozitia internationala dedicata echipamentelor si tehnologiilor pentru industria asfaltului se va tine intre 27 si 29 noiembrie in Italia, in centrul expozitional PadovaFiere.
Asphaltica reprezinta o ocazie unica de a descoperi si aprecia ceea ce este nou in industria asfaltului: experimente cu materiale, noutati tehnologice, legi europene si noi frontiere pe care expertii si cercetatorii le considera mai eficiente, mai sigure si mult mai responsabile fata de mediul inconjurator.
De asemenea, SITEB (Asociatia Italiana pentru Drumuri si Asfalt), impreuna cu PadovaFiere si asistata de inalt calificatii membri ai Comitetului stiintific, organizeaza un program dezvoltat de ateliere, seminarii tehnice si conventii, implicand expozantii, administratia publica si expertii internationali. Centrul de expozitii ocupa o suprafata totala de 150.000 mp, din care 70.000 sunt acoperiti. Structurarea centrului este realizata  intr-o maniera flexibila, acesta fiind divizat in trei sectiuni ce comunica intre ele: receptie, spatiile multifunctionale si spatiile de intalnire. Lucrarile ce au fost realizate pe intreaga suprafata au dublat atat spatiul de expunere cat si pe cel multifunctional, a fost imbunatatita tehnologia echipamentelor precum si numarul locurilor de parcare acoperite si neacoperite.
Pavilioanele multifunctionale sunt amenajate in conformitate cu un model logistic modern, adaptat casei de evenimente si show-uri ce implica un numar mare de participanti. Pavilioanele istorice, renovate si echipate cu toate serviciile tehnologice necesare, sunt situate de-a lungul noilor pavilioane estice, construite dupa cele mai moderne standarde si gazduiesc 7 sali noi de conferinta si birouri de presa. Spatiul destinat intalnirilor nu este disponibil doar pentru evenimentele legate de targuri, astfel ca aici au loc anual mai mult de 600 de conferinte, adunand 40.000 de participanti si mai mult de 1.000 de invitati speciali. Clubul de Presa, destinat jurnalistilor si schimbului de opinie intre participanti se va extinde in urmatorii ani, impreuna cu spatiul de primire, birourile de informatii, receptia, barurile si alte facilitati.
  • Data: 27 - 291 noiembrie
  • Program: 9-18
  • Vizitatori: 7.000
  • Expozanti: 180
  • Suprafata: 23.000 mc
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI