Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 30

Cea mai dura competitie atrage operatorii de elita

Concursul operatorilor Caterpillar - peste un deceniu de competitie adevarata pentru cei mai buni

18.08.2008
Cea mai dura competitie atrage operatorii de elita
In luna noiembrie 2008, pentru al unsprezecelea an consecutiv, Centrul de Instruire si Demonstratii Caterpillar din Malaga, Spania, va redeveni scena "celei mai aprige competitii de pe pamant", Concursul operatorilor Caterpillar. Cei mai iscusiti operatori de utilaje pentru constructii din lume vor face o adevarata demonstratie de maiestrie pentru a castiga acest eveniment unic, care va avea loc in perioada  2-7 noiembrie 2008.
Locul de desfasurare al evenimentului va fi amenajat pe un teren nisipos, pentru o competitie a oamenilor si masinilor. "De-a lungul anilor, aceasta competitie a urmat acelasi concept de succes, si anume vor fi testate si inregistrate abilitatile concurentilor de a manevra diverse utilaje, variind intre echipamentele de dimensiuni mici si pana la cele de dimensiuni mari, iar cel cu totalul de puncte cel mai mare este declarat castigator’’. "Anul acesta vor fi 9 probe in competitie, desfasurate cu cele mai noi utilaje Caterpillar. Multe dintre aceste teste vor fi complet noi, asa ca rezultatele vor fi interesant de urmarit. Cu siguranta vom avea din nou o competitie incitanta intre cei mai buni operatori.", spune Malcolm High, Event Manager al Centrului de Instruire si Demonstratii Caterpillar din Malaga.

Operatori de top din Romania, Belgia, Bosnia, Croatia, Republica Ceha, Danemarca, Finlanda, Germania, Ungaria, Lituania, Mongolia, Olanda, Norvegia, Rusia, Serbia si Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Suedia, Elvetia, Turcia si Emiratele Arabe Unite vor intra in competitia pentru titlul de campion. Evenimentele organizate de dealerii locali Cat sunt deschise tuturor operatorilor experimentati. Pentru a ajunge in finala de la Malaga, participantii trebuie sa castige mai intai o serie de competitii locale si nationale. Anul trecut, competitia a fost castigata de catre Peter van Schaik din Olanda.

Cea mai apriga competitiede pe pamant

Competitia Operatorilor Caterpillar este singura competitie internationala ce reuneste operatorii de utilaje de constructii din domenii diferite, intr-un concurs ce masoara abilitatile acestora. Pentru a castiga acest eveniment, un participant trebuie sa se descurce bine in cadrul fiecarei probe, ceea ce inseamna testarea diferitelor utilaje Caterpillar, pentru punerea in evidenta a abilitatilor individuale si capacitatii de adaptare la un utilaj nou. Pentru cei ce lucreaza zilnic cu astfel de echipamente, testele reprezinta oportunitatea de a-si demonstra abilitatile dobandite de-a lungul operarii cu acestea.

"Competitia Caterpillar se bazeaza pe productivitate, acuratete si siguranta in timpul probelor cu noile utilaje, oferind participantilor sansa unica nu numai de a experimenta cele mai noi echipamente si tehnologii, precum sistemul de control si ghidare AccuGrade, ci si de a invata despre operarea sigura si eficienta, pe care o pot implementa in activitatile lor de zi cu zi," adauga Malcolm High.

Dealerul Caterpillar din Romania, Bergerat Monnoyeur, va organiza doua etape regionale de preselecte, urmate de finala care va desemna campionul national. Prima etapa regionala, destinata operatorilor din Banat si Transilvania, va avea loc la Timisoara, in data de 6 septembrie 2008. Cea de a doua etapa regionala, la care vor participa operatori din Muntenia, Dobrogea, Oltenia si Moldova, va avea loc la Mogosoaia, in data de 13 septembrie 2008. Tot in aceeasi zi, dupa terminarea etapei regionale, va avea loc finala, la care vor paticipa cei mai bine clasati operatori la competitiile regionale.

Primii doi clasati vor reprezenta Romania la concursul international de la Malaga, din luna noiembrie.

Informatii suplimentare despre aceste evenimente puteti obtine de la Mihai Hotinceanu, Tel. 021 202 76 05

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI