Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
DEUTZ Telematics

Motoarele monitorizate si echipamentele online din intreaga lume folosesc telematica Deutz

18.08.2008
Motoarele monitorizate si echipamentele online din intreaga lume folosesc telematica Deutz
Deutz AG a dezvoltat propriul sistem de telemetrie pentru motoarele industriale si este astfel primul producator care a adoptat aceasta solutie novatoare. Starea curenta a motorului, ca si a intregului echipament pot fi evaluate in mod constant si fiabil in timp real folosind date importante, relevante, preluate de la motor precum: temperatura si nivelul lichidului de racire, nivelul uleiului si al combustibilului, acestea fiind transmise ulterior catre un server central.
Dupa ce au testat acest sistem, clientii au fost foarte satisfacuti de posibilitatile si oportunitatile oferite de Telematica Deutz. Si cine i-ar putea contrazice avand in vedere numeroasele posibilitati catre care aceasta inovatie deschide calea? Datele pot fi citite si evaluate de pe orice calculator conectat la internet, din orice punct de pe glob. Mai mult, Telematica Deutz functioneaza bi-directional pentru a oferi posibilitatea unui acces de la distanta la anumite functii, in timp ce echipamentul este monitorizat si analizat.

Cateva functii aditionale, precum protectia anti-furt "geo-fencing", dovedesc inca o data inteligenta acestui sistem. O interfata permite utilizatorului sa specifice raza operationala a echipamentului. Daca aceasta limita este depasita, este emis un semnal de alarma sau este trimis un mesaj text catre proprietar.

Prin monitorizarea constanta a capacitatii si a disponibilitatii motoarelor si echipamentelor, clientii au posibilitatea de a identifica capacitatile in exces si sa imbunatateasca eficienta flotelor pe care le detin. Telematica Deutz poate de asemenea sa optimizeze intregul proces de programare, deoarece datele pozitionale si starea echipamentului sunt disponibile pentru utilizator in orice moment. In plus, timpii morti pot fi drastic redusi deoarece sistemul trimite informatii periodic in eventualitatea unor mesaje de eroare.

Telematica Deutz ofera de asemenea avantaje in ceea ce priveste intretinerea. Deoarece starea motorului si a echipamentului este cunoscuta in orice moment, intretinerea poate fi planificata mult mai bine si ajustata astfel incat sa se conformeze necesitatilor individuale de utilizare.

Telematica Deutz este usor de instalat, consta doar in cateva componente si pot fi adaptate flexibil pentru a se adapta nevoilor clientilor. Este compatibil si cu motoarele care nu sunt Deutz. Sistemul de control Telematic Deutz, care primeste date pozitionale, prin intermediul unui Sistem Globala de Pozitionare (GSP), este atasat la motor.

Folosind Reteaua de control Zonal (Controller Area Network (CAN), dispozitivul de control inregistreaza date de la motor precum viteza, orele operationale si nivelul uleiului si al combustibilului si le transmite la intervale  ce pot fi configurate la alegere, prin intermediul  GPRS-ului (Global Packet Radio Service) catre un server central. Serverul primeste datele de la motor si le pregateste in vederea trimiterii pe Internet. Sunt disponibile in mai multe variante de preturi oferind clientilor posibilitatea de a alege varianta favorabila pentru necesitatile lor.


Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI