Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Incarcatorul frontal Cat

Muti mai mult, produci mai mult

18.08.2008
Muti mai mult, produci mai mult
Proiectat si construit pentru productivitate mare in conditiile unor costuri operationale mici, incarcatorul frontal Cat® 950H este cea mai buna alegere pentru amortizarea rapida a investitiei si cresterea profitului. Cu motorul C7 de 219 CP cu tehnologie ACERTTM, care indeplineste normele EU Stage IIIA, se obtine o economie de combustibil de pana la 5% fata de modelele anterioare. Aceasta economie de combustibil este asociata cu combustia completa a carburantului, datorata modulului electronic de control al motorului, sistemului de management al aerului, care livreaza volumul necesar de aer si sistemului de injectie al carburantului, care livreaza exact cantitatea necesara de combustibil.
Modulul electronic de control ADEM A4 (managementul avansat al motorului diesel) gestioneaza alimentarea cu carburant pentru a obtine cele mai bune performante raportate la litrul de carburant. Sistemul de gestionare a puterii motorului asigura dozarea flexibila a carburantului, permitand motorului sa raspunda rapid necesitatilor aplicatiei. Sistemul de injectie al combustibilului este controlat electronic. Injectia in puncte multiple a carburantului permite atingerea unui nivel ridicat de precizie. Modelarea  ciclului de combustie reduce temperaturile din camera de combustie, generand emisii mai reduse si optimizand consumul de carburant.

De asemenea, motorul C7 este configurat electronic sa asigure putere neta constanta la o sarcina totala parazita (datorata de exemplu ventilatorului de racire sau sistemul de aer conditionat), marind productivitatea si eficienta combustibilului. La multe dintre utilajele intalnite pe piata, puterea bruta este cea constanta, puterea neta variind pe baza solicitarilor din surse parazite.

Sistemul hidraulic, dotat cu o pompa cu debit si presiune variabile continue si permanente, se adapteaza in mod automat la conditiile de exploatare, furnizand numai debitul si presiunea necesare atasamentului, obtinandu-se o eficienta sporita a combustibilului. Imbunatatirile fata de seria anterioara constau in marirea capacitatii de ridicare cu pana la 20% si forte de rupere mai mari cu pana la 7%, conducand la cicluri mai rapide si productivitate marita.

Transmisia planetara poweshift, conceputa si dezvoltata de Caterpillar, permite putere totala, schimbari de directie cu raspuns imediat, care au un impact direct asupra timpilor ciclurilor utilajului si asupra productivitatii.

Sistemul antitangaj, disponibil optional, imbunatateste deplasarea, performantele masinii, dar si retinerea incarcaturii, cand se circula pe teren accidentat. Sistemul de incarcare automata a cupei cu agregate (optional) automatizeaza complet procesul de incarcare, fiind foarte apreciat in egala masura de operatorii incepatori si de cei avansati. Aceasta optiune imbunatateste productivitatea prin asigurarea revenirii automate la pozitia de incarcare a cupei si a umplerii optime a acesteia.

Incarcatorul Cat® 950H isi mentine distinctia, oferind un post de conducere exceptional si noi nivele de control asupra utilajului si functiilor lui. Cabina este cea mai mare si mai ergonomica din clasa sa si este atasata la sasiu cu suporti elastici, pentru reducerea vibratiilor.

Puntea oscilanta urmareste conturul solului, permitand mentinerea pozitiei cabinei. Scaunul cu suspensie pneumatica este construit solid si durabil, fiind reglabil, pentru a fi adecvat operatorilor de orice talie. Comenzile electro-hidraulice, montate pe scaun au detenta lenta, pentru a permite un control uniform, sensibil si precis asupra cupei si a bratelor de ridicare. Amplasarea convenabila a comutatoarelor reduce nivelul de oboseala al operatorului, permitandu-i sa fie mai eficient. Vizibilitatea este excelenta, atat in partea din fata cat si in partea din spate a utilajului, fiind disponibila, optional, si o camera de luat vederi pentru monitorizarea miscarilor din spate.

O gama larga de cupe Cat®, de diferite capacitati, ofera posibilitatea de a lucra eficient cu o gama larga de materiale. Astfel, sunt disponibile cupe pentru excavare generala, cupe universale, cupe pentru piatra, cupe pentru descarcare inalta. Dintii cupelor sunt din seria KTM, cu schimbare usoara si durabiltate ridicata a taisului, care pot fi montati si pe cupele mai vechi.

Cuplorul rapid care se poate monta pe incarcatorul 950H permite schimbarea rapida a diferitelor atasamente direct din cabina.

Conceptia si realizarea incarcatorului frontal 950H s-a axat si pe intretinerea usoara. Punctele de service esentiale sunt grupate in centre de service, toate fiind accesibile de la nivelul solului.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI