Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Utilaje forestiere

Sisteme pentru exploatarea forestiera de la Powertek Trailers

18.08.2008
Sisteme pentru exploatarea forestiera de la Powertek Trailers
"Asistenta tehnica rapida in intreaga tara este unul dintre lucrurile asupra carora insistam in mod special" declara directorul general Powertek Trailers, Ovidiu SECU. Compania Powertek Trailers, membra a Powertek Group, a luat fiinta in 2004 si ofera clientilor sai echipamente pentru constructii, industria forestiera, reciclare, transporturi de marfuri si agabaritice.
Succesul pe care compania il cunoaste inca de la infiintare se datoreaza pe de o parte parteneriatului cu producatori europeni de echipamente de prim rang si pe de alta parte serviciilor tehnice post-vanzare si echipei de service mereu in expansiune.

Producatori de top ai industriei forestiere

Powertek Trailers comercializeaza sisteme forestiere pe care le asambleaza in fabrica de la Moreni a grupului (Powertek Industry).  Sub-ansamblele sunt produse de firme precum Terex, Alucar sau Floor, faimoase in intreaga lume.

Platformele Alucar au suprastructura si racoante de aluminiu si se pot monta pe orice fel de camion. Greutatea proprie este foarte mica de circa 470 kg ceea ce inseamna ca sarcina utila a vehiculului creste cu circa 1.000 kg. Platformele sunt echipate complet cu consola pentru macara, echipament hidraulic, sisteme de ancorare a bustenilor etc.

Alucar a fost primul producator de platforme forestiere care a conceput un cadru suplimentar din aluminiu si este in continuare numarul unu in lume la aceasta categorie. Macaralele montate pe camion sunt produse de Terex, producatorul de utilaje de constructii numarul trei mondial. Bratele de macara pot fi montate pe camioane cu MTAC intre 5.000 si 44.000 kg. Gama cuprinde modele cu lungimea bratului de pana la 30 m, sarcina utila intre  1,5 - 5 t, unghi de rotire 410°.

La acestea se ataseaza remorcile produse de Floor. Remorcile au sasiu personalizat conform cerintelor fiecarui client cu ajutorul tehnologiei 3D. Šasiul este ranforsat, conceput special pentru utilizarea in aplicatii foarte dificile. Optional se poate alege intre tei tipuri de sisteme de virare care asigura accesibilitate in cele mai dificile locuri. Trailerele FLOOR isi demonstreaza calitatea, siguranta si durabilitatea de mai bine de jumatate de secol pe piata internationala a transporturilor. Aceasta reputatie a trailerelor olandeze Floor se datoreaza inovatiilor si standardelor de calitate fara egal.

Powertek Trailers colaboreaza de asemenea cu producatorul finlandez de utilaje forestiere Logset. Oferta cuprinde: camioane pentru transportul bustenilor - Forwarder cu capacitate de incarcare de 10 - 18 tone si echipate cu brate de macara de mare putere; utilaje pentru recoltare busteni - Harvester, care reteaza busteni de orice marimi si sunt concepute pentru a face fata celor mai dificile operatii de retezare; si capete pentru recoltare busteni - Harvester Head care se pot monta pe orice fel de vehicul.

Participare la BIFE

Powertek Trailers participa si anul acesta cu oferta sa forestiera la targul dedicat industriei lemnului, BIFE intre 3 si 7 septembrie (Bucuresti, Romexpo). Participarea de anul trecut s-a dovedit profitabila pentru Powertek Trailers care a descoperit o piata foarte bine conturata in acest domeniu, iar anul acesta compania va prezenta clientilor sai cateva dintre echipamentele sale la mare cautare.


Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI