Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Doosan

Aniverseaza 112 ani de activitate la nivel mondial

17.09.2008
Societatea coreana cu cea mai mare longevitate corporativa, Doosan si-a sarbatorit cea de-a 112-a aniversare anul acesta pe data de 1 august.

A fost recunoscut oficial de catre Korea Business Association faptul ca Doosan este cea mai longeviva companie din Coreea, iar istoria sa coincide cu aceea a afacerilor moderne coreene. Doosan a luat fiinta acum 112 ani, in anul 1896 cand "Park Seung-jik Store", un magazin general care purta numele proprietarului sau, s-a deschis in Baeogae, Seul. Cu aproape o jumatate de secol mai tarziu a venit un moment important de rascruce pentru Doosan. Odata cu achizitia OB Beer din 1952 Doosan s-a transformat intr-o retea de afaceri cu o structura de afiliere dezvoltata atat in plan vertical cat si orizontal.

O alta jumatate de secol mai tarziu, in 2001 Doosan a intreprins o restructurare majora si si-a reorganizat portofoliul de afaceri in jurul ISB (Infrastructure Support Business) demonstrand astfel ca cea mai veche companie este in acelasi timp si o corporatie care se dezvolta intr-un ritm extrem de rapid. Anul trecut, Doosan a mai impresionat inca o data lumea afacerilor coreene preluind compania Bobcat pentru suma de 5,1 miliarde dolari americani, cea mai mare tranzactie facuta vreodata de o companie coreeana. Achizitia acestui brand renumit la nivel mondial pentru echipamente de constructii compacte a pozitionat Doosan pe locul sapte mondial in constructii si echipamente de sarcina grea oferindu-i astfel capacitatea necesara pentru a deveni un jucator de top pe piata ISB. O companie flexibila, capabila sa se reinventeze in mod continuu odata cu trecerea timpului este de asteptat ca Doosan sa-si atinga cu usurinta cota de vanzari pentru acest an.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI