Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Expozitii internationale

APEX: SHOW la Maastricht

17.09.2008
Ema Stancu
APEX: SHOW la Maastricht
Toti marii furnizori de echipamente de ridicat si companiile de inchirieri din domeniu se vor reuni la MECC, Maastricht, Olanda.

O expozitie internationala
Mai mult de 110 companii din 16 tari precum China, SUA, Australia si Europa isi vor prezenta produsele si serviciile in cadrul acestei expozitii. "Suntem foarte incantati de numarul mare de persoane care s-au pre-inregistrat la vizitarea expozitiei. Este asteptata o prezenta internationala cu un numar mare de vizitatori din intreaga lume: Europa, SUA, Orientul Indepartat si Mijlociu dintre care mai mult de 60 % lucreaza pentru o companie de inchirieri sau pentru un contractor", a spus Tony Kenter, director al Industrial Promotions International BV (I.P.I).

Vizitatorii se pot pre-inregistra pentru acces gratuit la expozitia Apex. Pre-inregistrarea se poate face de pe site-ul www.apexshow.com de la sectiunea Informatii pentru Vizitatori,


Conferinta Apex
In prima zi a expozitiei se va desfasura conferinta Apex. Ken Mc Dougall, presedintele Sky Jack va sustine un discurs despre rolul OEM pe piata AWP aflata in expansiune in prezent.

Alte aspecte vor include: standardele MEWP- schimbarea directivelor, standardelor si procesul de tipizare aprobarilor pentru Mewp in UE, avantajele unei tehnologii de monitorizare de la distanta pentru platforme, motoarele hibride, munca in industria echipamentelor de ridicat, campania Ipaf pentru a promova formarea unei cariere in aceasta industrie, tehnologia aftermarket: utilizarea softurilor pentru reducerea costurilor de intretinere ale flotelor.


Europlatform
Pe langa conferinta deschisa Apex, conferinta anuala Europlatform a companiilor care inchiriaza echipamente pentru ridicat se va desfasura in Maastricht pe 16 septembrie la Grand Hotel de l’Empereur. Aceasta conferinta este organizata in colaborare de Access International si de IPAF (International Powered Access Federation). Tema conferintei este "Compania de inchirieri echipamente de ridicat a viitorului"


Noutati la Apex 2008
Dinolift
Dinolift lanseaza o noua versiune pe baza de baterie numita Dino180TB. Dino 180TB prezinta toate caracteristicile de baza ale familiei Dino. Utilajul este usor de folosit, compact si are un design placut. Directia proportionala si bratul telescopic asigura un acces stabil si cat mai apropiat de punctul de lucru chiar si atunci cand raza de actiune este mare iar lonjeroanele hidraulice permit o stabilizare usoara si rapida. Sistemul de directie si rotatia cosului sunt standard ca la toate modelele Dino. Desi este echipat cu o cutie pentru baterie utilajul este usor si astfel poate fi remorcat si mutat cu usurinta pe santierele de lucru. Datorita bateriilor modelul Dino 180 TB poate fi folosit si atunci cand electricitatea nu este disponibila. Utilajul functioneaza si prin bloc de alimentare la retea si poate fi folosit chiar si atunci cand bateria se incarca. In realizarea acestui model au fost luate in considerare si aspectele legate de protectia mediului. Acesta economiseste foarte multa energie din moment ce motorul functioneaza numai cand sunt folosite functiile bratului.

Bil-Jax
Bil-Jax Inc. va prezenta noul X-Boom la Apex 2008. X-Boom este un brat autopropulsat si de categorie usoara. In locul unei contragreutati mari la un pret mare X-Boom reduce si greutatea si costurile folosind lonjeroane hidraulice auto-nivelatoare. X-Boom este in conformitate cu standardele din domeniu avand o inclinare de 45%, o viteza de deplasare de 5,6 km/h si tractiune pe patru roti. Lonjeroanele hidraulice au inlocuit contragreutatile grele intalnite la utilajele conventionale autopropulsate. Instalarea este completa in mai putin de 30 de secunde. Acest lucru face ca X-Boom sa fie mai usor si mai ieftin decat orice alt brat autopropulsat de pe piata. In prezent sunt disponibile doua modele. Modelul 36 XT este un brat telescopic cu o inaltime de lucru de 13,4 m si o raza maxima de 9,8 m. Cu o greutate de 2.223 kg operatorii pot transporta modelul 36 XT pe un trailer cu o sarcina medie SUV sau pe camion. Modelul 45 XA este un brat articulat cu o inaltime de lucru de 15,6 m si o raza maxima de 8,2 m. Greutatea modelului 45XA este de 2.077 kg. Este disponibila o varietate de optiuni pentru aceste brate. Bil-Jax ofera de asemenea un trailer de transport la pachet cu acest X-Boom.

Altrex
Altrex prezinta la expozitia Apex din 2008 multiple inovatii precum Sistemul de Platforme Suspendat Modular Altrex (MHB). Componentele modulare au fost dezvoltate astfel incat sa fie compacte, usor de transportat si instalat. Inovatiile sunt perfect compatibile cu sistemul MHB iar siguranta, facilitatea in utilizare si durabilitatea sunt caracteristicile principale.

Nagano Hoogwerkers
Nagano Hoogwerkers vor prezenta doua platforme aeriene articulate unice. Modelele 180 si 90. Modelul 180 cantareste aproximativ 10 tone. Calitatile unice ale acestui utilaj sunt reprezentate de combinatia unica articulare si telescopare pentru aceasta clasa de greutate montate pe camion. Modelul 180 este un utilaj foarte compact si multifunctional cu o inaltime de lucru de 20 m si o capacitate de 227 kg. Modelul na90za este o platforma de lucru articulata de 7,3 tone pe senile cu abilitatea unica de a roti platforma la 180°. Datorita acestei abilitati platforma na90za are o raza de control de aproape 5 m. Platforma are o capacitate de 600 kg la o inaltime de lucru de 11 m.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI