Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 31

BRD Sogelease - la cote inalte

17.09.2008
BRD Sogelease - la cote inalte

La inceputul anului 2008 BRD Sogelease I.F.N SA, subsidiara de leasing financiar a grupului BRD-Groupe Societe Generale, a doua banca comerciala ca marime din Romania anunta ca unul dintre obiectivele sale pentru anul in curs este mentinerea trendului ascendent inregistrat in 2007 si clasarea printre primele trei firme de profil afiliate unor institutii financiar-bancare.

Desi este inca devreme sa alcatuim un top al firmelor de leasing cu cei mai multi clienti sau cu cele mai multe contracte, intrucat anul nu s-a terminat si mai este inca vreme ca lucrurile sa se modifice, in ceea ce priveste primul obiectiv, acela de a mentine un ritm crescator al afacerii, putem spune inca de pe acum ca acesta a fost indeplinit cu succes. Rezultatele date publicitatii la incheierea primei jumatati a acestui an au aratat ca de la inceputul anului BRD Sogelease IFN SA a incheiat peste 2.000 de contracte, valoarea bunurilor finantate ridicandu-se la 135,8 milioane de euro, cu 13 procente mai mult comparativ cu primul semestru al anului 2007.

Portofoliul nu a suferit modificari majore, compania mentinandu-si interesul pentru sectorul auto si sectorul industrial, astfel ca la sfarsitul primului semestru al acestui an structura arata astfel: autovehicule comerciale - 44%, autoturisme - 17%, echipamente de constructii - 18%, echipamente industriale, medicale si agricole - 17%, echipamente IT - 3%, sectorul imobiliar - 1%.

Din luna mai 2008, BRD Sogelease si-a completat gama de produse prin lansarea unei oferte noi de finantare sub numele de "Pro-Lease", oferta adresata practicantilor de profesiuni liberale. Sustinand ideea de leasing "tailor-made" Pro-Lease se adreseaza practicantilor de profesiuni liberale din sectorul medical, juridic, financiar etc. Cei interesati de acest produs trebuie sa indeplineasca anumite conditii de eligibilitate: trebuie sa detina toate autorizatiile de functionare necesare si sa fie rezidenti in Romania.

Ramanand fidela principiilor care au impus-o in topul celor mai importante cinci companii de leasing din Romania, BRD Sogelease se implica activ in dezvoltarea sectoarelor imobiliar si agricol. "Credem in potentialul si in viitorul pe care sectorul agricol il are in Romania si vom sustine si pe mai departe prin oferte atractive finantarile in acest domeniu." a declarat Jean-Claude Boloux, Directorul General al companiei.

Utilizand canale de distributie multiple, BRD Sogelease IFN S.A. isi promoveaza produsele prin reteaua de unitati a BRD Groupe Société Générale, acest lucru permitandu-i un acces facil la clientii bancii . In egala masura, compania a dezvoltat parteneriate solide cu furnizorii "vendor finance" - din piata auto, a echipamentelor de constructii si a echipamentelor medicale.

ªi pentru ca deviza BRD Sogelease este "Leasing pe intelesul tuturor", compania a dezvoltat un serviciu de asistenta a clientilor, serviciul de "call-center", pentru a raspunde nevoilor si intrebarilor acestora. De ultima ora: La inceputul lunii august 2008, BRD Sogelease IFN SA a achizitionat un pachet de 20% din capitalul social al BRD Sogelease Asset Rental SRL, compania de leasing operational a grupului Société Générale. Grupul Francez ramane asociatul majoritar detinand restul de 80% din capitalul companiei.

Infiintata in 2007 ca urmare a reglementarilor BNR cu privire la functionarea institutiilor financiar non-bancare, BRD Sogelease Asset Rental ofera clientilor leasing operational si inchiriere pentru echipamente si vehicule de peste 3,5 tone.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI