Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare

CDP ACCESS Group Piroux - o companie la inaltime

17.09.2008
Ruxandra Horhogea
CDP ACCESS Group Piroux - o companie la inaltime
In acest an, pentru sectorul constructiilor au fost facute prognoze nu tocmai optimiste. Cu toate acestea, companiile, care au stiut sa-si gestioneze corespunzator resursele, au reusit nu numai sa atinga limitele anticipate, dar sa le si depaseasca. Printre aceste companii se numara si Haulotte Group, care, in prima jumatate a anului 2008, a inregistrat vanzari in valoare de 258,7 mil EUR.

Intarirea pozitiei pe piata europeana nu este suficienta pentru o dezvoltare uniforma; prin urmare, Haulotte, a anuntat intentia de a-si consolida pozitia pe piata din America de Nord. Astfel, a fost anuntata achizitia companiei americane Bil-Jax, situata intr-un oras din proximitatea Detroit-ului, companie specializata in producerea si vanzarea schelelor si platformelor aeriene. In ceea ce priveste Romania, Haulotte nu va schimba strategia de dezvoltare a noii unitati de productie, care a necesitat o investitie de 23 mil EUR si care va fi functionala incepand cu prima jumatate a anului 2009. Cu toate acestea, grupul francez este prezent in tara noastra de mai bine de 7 ani.

Proiectul Haulotte a fos lansat in Romania in octombrie 2001, printr-un departament integrat in Piroux Industrie SA, desi CDP Access - Groupe Piroux a fost creata in martie 2003. In domeniul de activitate al companiei se regasesc reparatiile, lucrarile de intretinere pentru nacele, precum si inchirierea acestora. Sediul central al firmei se afla in aceeasi incinta cu Piroux Industrie SA, companie ce are peste 250 de angajati, care-si desfasoara activitatea in hale de productie cu o suprafata de 12.000 mp. De asemenea, cum am mentionat si mai sus, grupul Haulotte are programata si inaugurarea noii hale de productie, situata in apropiere de Mioveni si care se va extinde pe 22.000 mp. Alaturi de sediul central, CDP Access a mai deschis alte doua filiale in Sibiu si Iasi si detine un parc de utilaje in Bucuresti.

Cu o oferta de nu mai putin de 40 de modele, CDP ACCESS este in masura sa furnizeze clientilor sai solutii potrivite cerintelor acestora. Gama de platforme aeriene curpinde nacelele foarfeca cu o inaltime de lucru de la 6 la 18 m,nacelele articulate de la 12 la 41 m, dar si cele telescopice, care pot ajunge la inaltimi cuprinse intre 14 si 43 m. Usor de folosit, fiabile si rapide, platformele CDP Access produse de HAULOTTE Group simplifica munca si astfel optimizeaza timpii de lucru.

Preferinta clientului pentru o marca sau alta existenta pe piata depinde in mare masura de activitatea care determina cerinta pentru respectivul utilaj, de caracteristicile tehnice ale acestuia, de pret, dar mai ales de serviciile ulterioare procesului de vanzare, pe care firma importatoare le pune la dispozitie. Un service rapid, care-i poate da clientului garantia ca poate folosi utilajul 7 zile din 7, 24 de ore din 24, este detaliul care recomanda o companiei drept cea mai buna din domeniu, ori, din contra, poate crea imaginea unei firme care nu investeste energie si resurse in satisfactia si, in ultima instanta in fidelitatea clientului.

Reprezentantii CDP Access Group Piroux lucreaza continuu la imbunatatirea sistemului de interventie, pentru a putea rezolva orice problema a clientului, in cel mai scurt timp posibil. Echipa de tehnicieni asigura asistenta in garantie si postgarantie, atat pentru utilajele cumparate, cat si pentru cele inchiriate, folosind numai piese de origine HAULOTTE, garantand calitatea lucrarilor si buna functionare a utilajelor. Toate nacelele electrice din clasa foarfeca sunt echipate cu roti anti-marcante, ce permit accesul in interior, fara a lasa urme pe pardoseala. Ca o completare a eficientei platformelor electrice, acestea au o durata mai mare a ciclului de viata datorita incorporarii unor baterii de o calitate net superioara celei anterioare.

Cele doua nacele Optimum se completeaza perfect cu nacelele Compact 8, 10 si 12, Compact 8W si Compact 10N, care vin in ajutorul constructorilor si al instalatorilor, precum si al oamenilor de service. Aceste tipuri de nacele, cu o inaltime de lucru - sugerata si de denumirea lor, intre 8 si 12 m, au o capacitate a platformei cuprinsa intre 350 si 450 kg, un acces lateral al platformei de 2,31 m si dimensiuni ale platformei de 2,30 x 1,20. Coeficientul de rampa este cuprins intre 23 si 25%, iar greutatea lor variaza intre 1.700 kg si 2.600 kg.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI