Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Expozitii internationale

Conexpo Rusia 2008

17.09.2008
Ema Stancu
Conexpo Rusia 2008
Conexpo Rusia va fi un eveniment de o deosebita importanta pentru industria constructiilor, serviciilor si cea forestiera din Rusia si statele invecinate, deoarece aici vor fi prezentate cele mai noi tehnologii si echipamente din domeniu, precum si programe educationale.

Editia inaugurala a expozitiei se va desfasura intre 15-18 septembrie 2008, in Moscova, in cadrul Centrului International Expozitional Crocus Expo (kilometrul 65-66, Ring Road Moscova, MKAD). Intervalul orar in care expozitia va fi deschisa vizitatorilor este 10:00 -18:00, din 15 pana in 17 septembrie iar in 18 septembrie intre 10:00 si 17:00. La Conexpo Rusia 2008 sunt asteptati aproximativ 20.000 de vizitatori (cea mai mare parte a participantilor fiind din Rusia, 80-90%, restul de 10 % din intreaga lume) intr-un spatiu net destinat expozitiei de aproximativ 30.000 mp pentru cele 250 de companii care si-au anuntat deja intentia de a participa la expozitie.

Conexpo Rusia 2008 are aprobare si sustinere din partea urmatoarelor grupuri industriale: NEDRA (Agregate), RADOR (Asociatia Ruseasca pentru Administrarea Autostrazilor Regionale), Asociatia Constructorilor Rusi, Asociatia Ruseasca pentru Tuneluri, Departamentul de Comert al Statelor Unite. In ceea ce priveste programele educationale, la Conexpo Rusia vor fi sustinute peste 20 de seminarii pe teme de management si noi tehnologii utilizate in constructii. Organizatorul si proprietarul expozitiei este compania Milwaukee, membra a Asociatiei Producatorilor de Echipamente (AEM) din Statele Unite ale Americii.


New Holland Construction
In spatiul destinat primei editii a expozitiei de la Crocus Expo va participa si New Holland Construction in calitate de producator de referinta de echipamente de constructii. Acesta este primul targ international organizat in Moscova de catre Trade Show Center impreuna cu Asociatia Producatorilor Nord Americani de Echipamente, fondata in 2002 cu scopul de a sustine companiile membre. Conexpo Rusia reprezinta una dintre cele mai importante targuri din acest an din sectorul echipamentelor de constructii, iar New Holland Construction se va numara printre participanti considerand acest targ important din punct de vedere strategic, pentru a-si promova produsele si pe piata din Rusia. Cu 13 clase de produse si 80 de modele de baza, New Holland Construction este unul dintre liderii mondiali in domeniul echipamentelor pentru constructii, atat pentru cele de sarcina grea, cat si pentru cele de sarcina usoara. "Conexpo Moscova va atrage un numar considerabil de clienti noi" a declarat domnul Fabrizio Cepollina, responsabil New Holland Construction International Region. "Avem posibilitatea sa ne consolidam pe o piata care, de la an la an, ne ofera din ce in ce mai multa satisfactie din punct de vedere comercial".


Caterpillar
Caterpilar Inc., care este la randul sau unul dintre gigantii mondiali in productia de echipamente pentru constructii si minerit, motoare diesel si cu combustibil natural si turbine cu gaze, si-a anuntat participarea la expozitia Conexpo Rusia din 2008.

"Caterpillar sustine noua expozitie Conexpo Rusia cu mult entuziasm" a spus directorul general al CIS Caterpillar, Robert F. Droogleever. "Aceasta noua expozitie este sustinuta de toti marii producatori si experti in domeniul echipamentelor de constructii din Rusia, reprezentand o oportunitate importanta pentru compania noastra de a-i cunoaste si chiar de a dezvolta viitoare cooperari. Expozitia va atrage noi clienti, si astfel, Caterpillar asteapta cu mult entuziasm evenimentul din septembrie". Timp de mai mult de 80 de ani, Caterpillar Inc. a sustinut progresul si a adus solutii noi si eficiente in acest domeniu pe fiecare continent al lumii. Cu o cifra de afaceri de 41,517 miliarde de dolari. Compania este si un important furnizor de servicii prin intermediul Caterpillar Financial Services, Caterpilar Remanufacturing Services, Caterpillar Ligistics Services si Progress Rail Services.


JCB
JCB este al treilea producator mondial de echipamente pentru constructii si priveste piata ruseasca de constructii aflata in continua crestere ca pe o oportunitate importanta pentru o viitoare extindere. Compania si-a anuntat participarea la editia inaugurala a Conexpo Rusia din septembrie 2008. David Hill, Directorul Regional JCB pentru Rusia a spus: "JCB felicita lansarea targului Conexpo pe piata din Rusia. Expozitia va fi o ocazie importanta pentru producatorii de echipamente de constructii sa-si prezinte produsele si serviciile pe aceasta piata".


Volvo
Ši Volvo si-a anuntat participarea la acest eveniment cu lunga traditie. Prima expozitie de echipamente de constructii Conexpo a debutat in Statele Unite ale Americii in 1909. Incepand cu anii 1980 Conexpo s-a desfasurat in Las Vegas unde si-a unit fortele cu "CON/AGG" si au pus bazele unei noi expozitii incepand cu anii1990.

Alaturi de Asociatia Producatorilor de Echipamente ( America de Nord) si Centrul de Expozitie si Marketing din Moscova, Volvo este membru al Comitetului de Management al Expozitiei Conexpo Rusia. Scopul acestui comitet este sa determine strategia cea mai buna de promovare a expozitiei si sa controleze procesul de pregatire al expozitiei. La standul Volvo vor fi prezentate utilajele de constructii si camioanele Volvo alaturi de demonstratii care vor evidentia calitatile si avantajele acestor echipamente intr-o zona speciala destinata demonstratiilor.

Conexpo Rusia va fi unul dintre cele mai importante evenimente din industria constructiilor din 2008. De aceea compania Volvo considera participarea la acest eveniment cruciala din punct de vedere strategic pentru promovarea produselor sale pe piata din Rusia.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI