Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Daimler Trucks

Mitsubishi Fuso inaugureaza Global Hybrid Center

17.09.2008
Pe 26 august, Daimler Trucks a inaugurat Global Hybrid Center in cadrul Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC)" in Kawasaki. Aceasta locatie va fi centrul mondial pentru dezvoltarea camioanelor hibride Daimler. O zi mai tarziu, pe 27 august a avut loc ceremonia de deschidere a Centrului MFTBC, care face parte din divizia Daimler Trucks in cadrul Daimler AG, fiind unul dintre cei mai mari producatori de vehicule comerciale din Asia.

Rolul Global Hibrid Center este de a directiona si sincroniza la nivel global toate activitatile pentru dezvoltarea hibrizilor Daimler Trucks. MFTBC a fost ales ca locatie a Centrului datorita istoriei companiei si expertizei in inovatia vehiculelor hibride. Mitsubishi Fuso dezvolta de peste 10 ani tehnologia vehiculelor hibride si ofera, in momentul de fata, eficienta comsumului de combustibil si produse de tipul camionului usor Canter Eco Hibrid, cu un nivel scazut de emisii, sau al autobuzului Aero Star Eco Hibrid pentru piata japoneza.

De asemenea, compania a dezvoltat Canter Eco-D, un concept de camion hibrid cu bena basculanta. Inaugurarea Global Hybrid Center vine odata cu lansarea pe piata europeana a celei mai mari flote de camioane hibride Daimler Trucks si Mitsubishi Fuso. Mitsubishi Fuso a prezentat in Europa zece vehicule Canter Eco Hybrid, unui numar de opt clienti. Acestia vor evalua timp de trei ani camioanele hibride de 7,5 tone, pentru a demonstra nivelul superior al eficientei motoarelor diesel-electice hibride. Camioanele aflate in teste pot consuma cu pana la 15 % mai putin combustibil decat un vehicul diesel conventional, reducand astfel, in mod semnificativ, emisiile de CO2.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI