Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Incarcatoare multifunctionale

NOUL CATALOG BRETT Motors

17.09.2008
NOUL CATALOG BRETT Motors
Daca acum este moda cataloagelor, orice bun de larg consum putand fi comandat sau macar admirat, chiar daca nu mergem la un magazin, numai rasfoind paginile unei astfel de prezentari, iata ca nici utilajele nu fac exceptie. Mai mult, grafica joaca un rol important in astfel de prezentari, fie ele strict tehnice, deja amplasarea detaliilor tehnice, a echipamentelor in oglinda unei pagini ajutand, in cazul unor prezentari profesionale, pe cititor sa obtina toate informatiile dorite de acesta.

Astfel, putem spune ca un catalog bine structurat ofera deja un raspuns pentru numeroase intrebari ale viitorilor cumparatori. BRETT Motors a raspuns cererilor pe care le-a primit cu privire la editarea unui catalog adresat doar incarcatoarelor multifunctionale MUSTANG. Astfel, deja a fost lansat pe piata din Romania un catalog dedicat masinilor cu virare prin derapare, produse de renumita companie Mustang Manufacturing Company din SUA - Dakota de Sud.

De peste 43 de ani firma producatoare a marit in continuu performantele, calitatea si fiabilitatea acestor masini, prin utilizarea unor subansamble si tehnologii de varf. i acest lucru se poate observa cu prisosinta din paginile noului catalog, acesta oferind suficiente detalii despre toate utilajele si echipamentele de ultima generatie lansate pe piata din Europa si in special din Romania.

Putem vorbi de un catalog specializat pe produs, gandit sa prezinte, pe scurt, performantele si caracteristicile dimensionale ale utilajelor, dar si cele ale celor mai solicitate echipamente cu care poate sa fie echipata masina. De fapt, catalogul reprezinta un ghid de alegere a unei masini specializate pentru fiecare tip de lucrare in parte.

Rasfoind acest catalog puteti sa alegeti o masina simpla din punct de vedere al operarii, dar cu performante mari, care necesita cheltuieli modeste pentru intretinere si service, dar pe care va puteti bizui indiferent de anotimp sau de conditiile santierului pe care lucreaza.

Producatorul a selectat, pentru fiecare model, cel mai eficient motor. In alegere s-a tinut cont de puterea, performantele si greutatea motorului, care trebuie sa echipeze masina de baza. Astfel, in functie de modelul Mustangului, puteti sa dispuneti de un motor diesel realizat de Kubota, Zanmar sau Cummins, cu o putere cuprinsa intre 21 si 99 CP.

Incarcatoarele compacte Mustang prezente in paginile noului catalog ofera posibilitatea de a manipula sarcini utile cu o masa cuprinsa intre 750 si 3.610 kg, cupele lor avand volume intre 0,22 2,24 mc. i deoarece vorbim de un catalog de calitate, acesta cuprinde prezentarea exclusiva a celui mai puternic model al gamei MUSTANG, ce nu depaseste 3,1 m lungime, avand o masa de doar 4.772 kg. Uimitoare la acest model este masa utila ridicata maxima, aceasta fiind de peste 75% din masa proprie, inaltimea maxima de ridicare fiind de 3.607 mm.

In catalog sunt prezentate 20 dintre cele mai solicitate echipamente de catre cumparatori in ultimii 3 ani. Chiar daca gama de optionale este mult mai mare, clientii pot opta pentru echipamente ce permit activitati de:
-Excavare, prin alegerea unui brat de excavat ce poate atinge adancimi utile de lucru cuprinse intre 1,9 si 3,7m;
-Sapare rapida de gropi, care pot sa aiba diametre cuprinse intre 150 si 800 mm si adancimi cuprinse intre 0,5 si 6 m;
-Executarea unor santuri cu latimi de 150-250 mm si adancimi de 0,5 - 1,5 m prin utilizarea sapatoarelor cu lant si elinde 
-Demolare cu ajutorul ciocanelor hidraulice Socomec, cu masa de 60-740 kg sau a frezelor Simex;
- oncasarea materialului rezultat din demolari; 
- rezare pentru repararea drumurilor;
- Pernerea mixturilor asfaltice de 0-100 mm cu lame repartizatoare de asfalt care au deschidere reglabila intre 125 -.900 mm; 
- regatirea betoanelor in cupe malaxor cu un volum de 0,15 - 0,44 mc
- ivelarea cu ajutorul lamelor sau a echipamentelor tip grader cu comanda laser;
- Compactare;
- Inlaturare a zapezii pe timpul iernii cu lame speciale sau prin turbofreze de zapada cu deflectoare de imprastiat pana la 15 m;
- Arhitectura peisagistica prin foarfece de manipulate roci, cositoare, plantator de arbusti;
- Curatenie; 
- Stivuire sau manipulare material paletizat prin furcile tip stivuitor;
Aceasta enumerare nu are pretentia de a acoperi intreaga informatie prezenta in catalogul MUSTANG, editat de catre societatea BRETT Motors, importator pentru Romania al acestei marci. Recomandarea noastra este sa comandati o copie gratuita si sa o rasfoiti (tel. 021.420.2771, brett@brett.ro).

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI