Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Comunicat de presa

Patru noi reprezentante Terra

17.09.2008
TERRA Romania, importator oficial pentru macaralele montate pe autocamioane Palfinger si JCB, este acum mult mai aproape de clientii sai prin deschiderea a patru noi reprezentante regionale in orasele Bacau, Brasov, Timisoara si Turda.

Parte a unui grup international de prestigiu in domeniul utilajelor de constructii si echipamentelor industriale, Terra Romania beneficiaza de know-how si expertiza indelungata dobandita de Industrie Holding in cele treisprezece tari in care activeaza. Consolidandu-si pozitia pe piata de profil, prin deschiderea unui nou sediu in Bucuresti in octombrie 2007, anul acesta TERRA Romania face urmatorul pas, prin acoperirea a patru zone regionale, in patru orase importante ale tarii: Bacau, Brasov, Timisoara si Turda.

Terra este prima companie de pe piata utilajelor care deschide reprezentante de service si vanzari in tara: in Turda in data de 20 septembrie, in Brasov in data de 27 septembrie, in Timisoara pe 4 octombrie si in Bacau pe 11 octombrie 2008.

Inaugurarile noilor sedii sunt marcate prin evenimente speciale, desfasurate intr-un cadru festiv, dedicate clientilor si partenerilor TERRA Romania. La aceste festivitati, printre multele surprize pregatite, vor fi organizate sesiuni de demonstratii cu operatorii de utilaje JCB, unul din primii cinci producatori de echipamente pentru constructii din lume. In noile sedii regionale au fost create echipe de oameni specializati pe vanzari si service, cu scopul unei mai bune comunicari cu clientii, unei intelegeri cat mai profunde a nevoilor acestora si pentru un raspuns eficient si prompt la solicitarile acestora.

Odata cu deschiderea acestor patru noi reprezentante intervine si o reducere a distantei de parcurs pentru deplasarile de service, ceea ce inseamna castigarea unui timp valoros. In plus, la service se ofera acum tarife speciale, preturi mai mici la piesele de schimb si consumabile si bonusuri de fidelitate.

Pentru o mai buna concentrare a eforturilor pe categorii de clienti, activitatea Terra s-a impartit in trei firme:
- Terra Romania Utilaje de Constructii srl
- Terra Palfinger srl (cu macarale montate pe autocamioane)
- Terra Material Handling srl (echipamente pentru depozite)

Deschiderea sediului din Bucuresti in 2007, cu o suprafata totala de 18.000 mp, un atelier cu 10 linii de lucru, 2 poduri rulante si o suprafata de birouri de 4.000 mp, a reprezentat un rezultat al succesului de pana atunci pe piata, determinat atat de calitatea produselor, dar si de cresterea pietei constructiilor. In continuare, prin procesul continuu de dezvoltare teritoriala, compania isi demonstreaza inca o data flexibilitatea, disponibilitatea si promptitudinea, criterii pe care Terra Romania isi desfasoara cu succes activitatea de peste sapte ani pe piata locala de profil.

TERRA Romania este reprezentant pe piata romaneasca al renumitelor marci de utilaje si echipamente JCB, Nissan Forklift, Palfinger si Jumbo. Prezenta pe piata din anul 2001, compania a devenit pe rand, si reprezentant al marcilor HBM Nobas, JCB Vibromax, Comansa si Crown.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI