Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Noul sediu regional Terex la Berlin

Terex intensifica suportul pentru Europa de Est

17.09.2008

Berlin. Terex raspunde la cresterea inregistrata pe pietele din Europa de Est printr-o noua structura organizationala. Producatorul de echipamente de constructii numarul trei ca marime in lume, tocmai a inaugurat un sediu la Berlin, ce va reprezenta punctul central de coordonare al afacerilor din Europa de Est. La ceremonia de deschidere a noului sediu au participat reprezentanti a 20 de natiuni din 11 tari. Toti managerii celor 15 dealeri Terex din Europa de Est au fost prezenti la inaugurare. Powertek Company din Romania, unul dintre cei mai puternici dealeri Terex din Europa de Est, a fost prezent la eveniment prin directorul general, Andrei Necula.

"Obiectivul nostru este realizarea unei retele de parteneriate care sa ne asigure si mai mult succes", au fost cuvintele directorului general al Terex, Andreas Wild. Responsabili cu implementarea acestei noi strategii au fost alesi Ronald Ziegler, director general al Terex Construction Europa de Est si directorul sau de vanzari, Marcus Rosenkranz.

"Fiecare tara, fiecare natiune are particularitatile sale. Pentru a acorda dealerilor nostri cea mai buna sustinere individuala am decis sa lucram in baza filozofiei «Gandeste global, actioneaza local»", afirma Ronald Ziegler.

Printre elementele cheie care asigura un parteneriat prolific intre producator si dealer se afla programele de training amanuntit ce acopera atat probleme legate de vanzari cat si de serviciile pentru client. Trainingurile se efectueaza la numeroasele puncte de productie Terex din Europa, in functie de produsul vizat. De asemenea, trainingul dedicat serviciilor pentru clienti se realizeaza si la sediul fiecarui dealer. "In Europa de Est, ca si pretutindeni in lume, dealerii nostri au un grad inalt de motivare. Noi cei de la Terex consideram ca este de datoria noastra sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a obtine tot mai mult succes impreuna", mai spune Ronald Ziegler.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI