Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Schmitz Cargobull

Un nou sistem care previne caderea materialelor din trailere

17.09.2008

Producatorul de trailere Schmitz Cargobull a lucrat in parteneriat cu compania producatoare de capete de tractor RJ Jones Haulage LTD pentru a dezvolta un sistem de prevenire a caderilor de materiale de constructii, care va reduce numarul accidentelor suferite de soferii de camioane, care livreaza astfel de produse pentru comercianti, cat si pentru santierele de constructii.

Sistemul foloseste un cadru de otel pliabil atasat unui trailer cu platforma. Acesta permite soferilor sa ataseze foarte repede si cu usurinta noul sistem aditional de siguranta, care este format dintr-un simplu cablu. "Conform departamentului de Sanatate si Protectie, accidentele din industria transporturilor au fost cauza pentru 299 dintre leziunile majore din anul de activitate 2006/07, inclusiv un caz de deces. Caderile materialelor din trailere sunt printre cele mai comune accidente.

In fiecare an sunt raportate cateva incidente cu soferi care au suferit leziuni serioase si care in unele cazuri au culminat cu decesul acestora ca urmare a caderilor materialelor in timpul efectuarii livrarilor catre sectorul de constructii" explica directorul tehnic Schmitz Cargobull, Derek Skinner. "Credem ca dezvoltarea acestui sistem de protectie reprezinta un pas major in sensul unei reduceri considerabile a riscului producerii unor asemenea evenimente neplacute". Localizata in North Wales, compania RJ Jones a abordat initial Schmitz Cargobull pentru a crea un dispozitiv care sa reduca riscurile pentru personalul si clientii lor atunci cand sunt livrate incarcaturi voluminoase catre firmele din sectorul de constructii.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI