Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Terra Romania

Deschide noi sedii in intreaga tara

20.10.2008
Deschide noi sedii in intreaga tara

Ca urmare a strategiei de dezvoltare a Terra, in aceasta luna s-au lansat patru noi sedii in tara la Brasov, Turda, Bacau si Timisoara. Obiectivul principal al acestei extinderi este acela de a raspunde solicitarilor clientilor mult mai repede. S-au realizat investitii de aproximativ 300.000 euro/locatie constand in terenuri si cladiri administrative. Echipele din teritoriu numara un personal de 12 oameni, de vanzari si service.
Odata cu lansarea noilor locatii in teritoriu au fost aduse si stocuri de masini din cele mai reprezentative modele pentru fiecare din cele 3 divizii ale Terra - utilaje de constructii, macarale montate pe autocamioane, echipamente pentru depozite, precum si  piese de schimb si consumabile.

Masinile de service din teritoriu au dotari de ateliere mobile la cele mai inalte standarde, iar in fiecare dintre locatii exista si cate un atelier de reparatii si revizii. Tot in teritoriu, pentru clientii din zona respectiva, se face si pregatirea de livrare a utilajelor. De asemenea, exista cate un dispecer local de service care preia la nivel local solicitarile clientilor. Strategia de dezvoltare nu se refera numai la extinderea in teritoriu ci si la largirea gamei de produse comercializate. Terra Romania a incheiat parteneriate de exclusivitate in Romania cu Savalco, pentru comercializarea de echipamente specializate de reparat si intretinere drumuri, si cu firma irlandeza McCloskey pentru statii mobile de sortare si concasare.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI