Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
IAA 2008

Palfinger - Confort, Siguranta si Protectia Mediului

20.10.2008
Dan Pavel - Hanovra
Palfinger  - Confort, Siguranta si Protectia Mediului
Sub motto-ul "Confort, Siguranta si Protectia Mediului" la editia din acest an a expozitiei de vehicule comerciale IAA desfasurata la Hanovra  intre 25 si 2 octombrie, Palfinger a prezentat solutiile sale inovatoare pentru ridicat, incarcat si manipulat care vin in intampinarea necesitatilor clientilor sai in termeni de confort, siguranta, produse ecologice si service de calitate.

Lider in tehnologie si service, numele de Palfinger este renumit la nivel mondial pentru calitate si fiabilitate. Secretul acestui succes are la baza trei piloni  strategici: inovatie, internationalizare si diversificare si un personal profesionist.
Confort. In prezent, chiar si utilajele hidraulice  si sistemele de ridicare trebuie sa faca fata standardelor in ceea ce priveste automatizarea, usurinta in utilizare, ergonomie, tehnologii inteligente de control. Palfinger raspunde acestei provocari desfasurand o serie de studii si implementand solutii inteligente pentru produsele sale.
Siguranta. Produsele Palfinger muta cantitati impresionante de material si devin astfel direct responsabile pentru siguranta tuturor partilor implicate. Dezvoltarea si implementarea unor numeroase functii de siguranta ridica din produsele Palfinger la nivelul celor mai sigure produse de pe piata.

Protectia mediului. Alaturi de preocuparea permanenta pentru imbunatatirea functionalitatii, eficientei si sigurantei Palfinger este constient si de responsabilitatea pe care o are fata de oamenii sai (angajati, dealeri, clienti) precum si fata de mediul inconjurator. Din acest motiv, in mod sustinut, utilizarea rationala a resurselor si ecologia produselor fac parte din filozofia corporatista a firmei.
Palfinger si-a prezentat sistemele inovatoare de ridicat, incarcat si manipulat materiale pe o suprafata de 1.400 mp in cadrul standului nr. A30 zona exterioara sudica.
Modelele din gama High Performance, renumite pentru imbinarea perfecta intre functionalitate si design au fost prezentate publicului pentru prima data in cadrul acestei expozitii si acestea sunt: PK 4501, PK 5001 EH, PK6501, PK 7001 EH precum si PK 9002 EH High Performance.

Modelul Palfinger PK 50002 EH este primul din gama de macarale de dimensiuni mari High Performance. Macaraua de sarcina grea este un model complet nou, prezinta caracteristici exceptionale nu doar datorita design-ului functional si atractiv dar si datorita unei serii de inovatii in ceea ce priveste confortul operatorului si calitatea service-ului.
Modelele noi din generatia de macarale Epsolution si-au sarbatorit premiera mondiala in cadrul Conventiei KWF in luna iunie a acestui an. Primele modele din clasa M si Q au fost intampinate cu mult entuziasm de catre vizitatorii expozitiei IAA. In centrul atentiei a fost modelul Epsilon Q170 Triple Z.
Alaturi de ultimele noutati de la capitolul produse Palfinger a prezentat si solutiile sale in materie de sisteme: incarcatorul cu carlig Palift T 20 si sistemul de incarcare bene PAK Hammer (cu mecanism patentat de inchidere), macaralele mici Palfinger(PK 2900, PK 3400 si PK 42000 Performance), un PK 85002 Performance cu brat oscilant si brat de sarcina grea, un model MBB 2000 K, platformele aeriene montate pe camion Bison (TKA 28 KS si TA21) si platforma aeriana montata pe camion Wumag WT 450 precum si o serie de elevatoare de la Crayler.
O alta premiera pentru Palfinger la IAA 2008 a fost integrarea unei zone in carul standului "Palfinger Playworld" unde vizitatorilor li se oferea posibilitatea sa se "joace" cu intreaga gama de produse Palfinger.

"In fiecare an producatorii vin cu ceva nou si fascinant"
Interviu cu domnul Bernhard Gantschnigg - Area sales manager

"Principalele produse pe care se pune accentul in aceasta prezentare sunt macaralele pentru incarcare atasate pe sasiu. Acestea vin cu un design special, capacitate de intindere mai mare si imbunatatiri in ceea ce priveste abilitatile de incarcare.
O macara este rezultatul solicitarilor diversilor clienti, rezultat ce isi propune sa satisfaca cerintele fiecaruia dintre acestia. Prin toate aceste imbunatatiri si noutati, am reusit sa producem echipamente care sa convinga si care sa ridice standardele de calitate in domeniul productiei de macarale.
Pe de alta parte avem noutati in ceea ce priveste noua macara Epsilon. De o importanta maxima la acest model  este intretinerea usoara. Este de necrezut cum aproape in fiecare an producatorii vin cu ceva nou si fascinant.
Toate aceste aspecte ale echipamentelor prezentate cu ocazia expozitiei sunt caracterizate de siguranta si precizie in functionare cu toate ca raza lor de activitate s-a marit semnificativ. Dupa cum este bine cunoscut, Palfinger produce echipamente rezistente si sigure, insa este datoria proprietarului sa intretina intregul sistem, intretinere care nu solicita mult efort din partea acestuia.

Producatorul Palfinger este cel care a dezvoltat sistemul de oscilatie EOS, cu 9 extensii ale bratului, ceea ce face incarcarea camionului pe care aceasta este asezata, mult mai usoara.
Piata macaralelor montate pe camioane s-a dezvoltat foarte rapid si s-a ajuns ca acestea sa fie mult mai cautate decat cele terestre. Diferenta dintre macaralele din zilele noastre si cele produse cu 10 ani in urma sunt uluitoare. Tehnologia cu care aceste sunt dotate este de ultima generatie, ceea ce face aceasta diferenta mult mai clara. Insa evolutia nu se opreste aici, ne gandim deja la noi materiale si alte inovatii pentru a imbunatati aceste utilaje.
Pretentiile clientilor cresc si tocmai de aceea este foarte important sa vii mereu cu ceva nou pentru a te ridica la nivelul asteptarilor lor. Trebuie sa te dezvolti astfel incat sa depasesti nivelul asteptarilor clientului.
Organizam adesea intalniri cu dealerii, clientii si deja proprietarii masinilor Palfinger, de la care asteptam opinii, propuneri, idei noi si sugestii, tocmai pentru a ne imbunatatii performantele."

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI