Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Extec

Solutii combinate de concasare si sortare

20.10.2008

Un contractor irlandez de lucrari de concasare si sortare a optat pentru o combinatie de echipamente de la companiile Extec si Fintec, ambele membre ale grupului Sandvik, in scopul satisfacerii necesitatilor clientilor din Irlanda.
Compania Kyrush Ltd. a achizitionat  un concasor montat pe camion Extec C-12, o statie de sortare Extec E7 si o statie de sortare Fintec 542 pentru a putea oferi clientilor sai solutii complete de sortare si concasare  atat pentru exploatarile in cariere cat si pentru aplicatii in domeniul reciclarii. Kzrush Ltd. a fost infiintata acum trei ani de catre actualii directori generali, Eamonn Kellz si Rhys Yardley.

Compania a reusit intr-un timp relativ scurt sa isi consolideze o reputatie buna pentru calitatea lucrarilor de sortat si concasat ceea ce a ajutat compania sa dezvolte un portofoliu de clienti de invidiat. "Inca de la inceput am vrut sa fim recunoscuti pentru calitatea oferita" a declarat domnul Eamonn Kelly. "Acest lucru presupune calitate pentru echipamentele folosite, serviciile oferite si produsele livrate". Tocmai aceasta insistenta pentru calitate l-a determinat pe domnul Kelly sa isi formeze flota de echipamente de la companiile grupului Sandvik, Extec si Fintec. "Fiind o companie contractoare de lucrari de concasat avem cereri atat pentru exploatarile in cariere cat si pentru reciclari ceea ce inseamna ca avem nevoie de niste echipamente versatile si eficiente.

In plus clientii nostri conteaza pe capacitatea noastra de a concasa si sorta rapid si in acelasi timp productiv. Acesta a fost motivul pentru care am ales utilajele Extec si Fintec" a continuat domnul Kelly.
Utilajele Extec si Fintec lucreaza de obicei in tandem, Extec C-12 functioneaza ca un concasor primar alimentand echipamentul Extec E7 care se ocupa de sortarea initiala. Fintec 542 realizeaza concasarea la gradele specifice cerute de client, de obicei in fractiuni de 4, 6,10, 14 si 20 mm.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI