Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Platforme telescopice

Solutii complete de la CDP Access

20.10.2008

Lumea afacerilor este un mediu dur, mai ales pentru un incepator. Competitia este dura, iar castigarea unui statut si mai ales al respectului clientilor se dovedeste a fi un lucru extrem de greu de realizat.
CDP ACCESS GROUPE PIROUX este o firma despre care se poate spune ca a reusit. La succesul CDP Access pe piata din Romania a contribuit din plin si reputatia si sprijinul acordat de catre partenerul Haulotte, unul dintre cei mai importanti producatori de platforme aeriene mobile din Europa. Groupe Piroux l-a propulsat in topul distribuitorilor de nacele din Romania, dar munca si calitatea serviciilor oferite l-au ajutat sa se mentina in topuri.


CDP Access - Groupe Piroux  a fost creata in martie 2003, dar proiectul Haulotte a fos lansat in Romania in octombrie 2001 printr-un departament integrat in Piroux Industrie SA. In domeniul de activitate al CDP Access - Groupe Piroux se regasesc reparatiile, activitatea de intretinere pentru nacele, precum si activitatea de inchiriere a acestora.  Sediul central al firmei se afla in aceeasi incinta cu Piroux Industrie SA, care are peste 250 de angajati care-si desfasoara activitatea in hale de productie cu o suprafata de 12.000 mp. In noiembrie 2008 va fi inaugurata si noua hala a grupului Haulotte, situata in apropiere de Mioveni si care se va extinde pe 22.000 mp. Alaturi de sediul central, CDP Access a mai deschis alte doua filiale in Sibiu si Iasi si detine un parc de utilaje in Bucuresti.
Cu o oferta de nu mai putin de 40 de modele, CDP ACCESS este in masura sa furnizeze clientilor sai solutii pe masura cerintelor acestora. Gama de platforme aeriene curpinde nacelele foarfeca cu o inaltime de lucru de la 6 la 18 m, nacelele articulate de la 12 la 41 m, dar si cele telescopice care pot ajunge la inaltimi cuprinse intre 14 si 43 de metri. Usor de folosit, fiabile si rapide, platformele CDP Access produse de HAULOTTE Group simplifica munca si astfel optimizeaza timpii de lucru.

Preferinta clientului pentru o marca sau alta existenta pe piata depinde in mare masura de activitatea pentru care are nevoie de respectivul utilaj, de caracteristicile tehnice ale utilajului, de pret, dar mai ales de serviciile de dupa vanzare pe care firma importatoare le pune la dispozitie.
Un service rapid care-i poate oferi clientului garantia ca poate folosi utilajul 7 zile din 7, 24 de ore din 24 este detaliul care te poate recomanda drept cel mai bun sau, din contra, ca o firma care nu pune mare pret pe relatia cu clientul.
Reprezentantii  CDP Access Groupe Piroux lucreaza continuu la imbunatatirea sistemului de interventie pentru  a putea rezolva orice problema a clientului in cel mai scurt timp posibil. Echipa de tehnicieni asigura asistenta in garantie si postgarantie, atat pentru utilajele cumparate, cat si pentru cele inchiriate, folosind numai piese de origine HAULOTTE, garantand calitatea lucrarilor si buna functionare a utilajelor.
Piesele de schimb se primesc in 24 de ore, intrucat exista un stoc general administrat din Franta si stocuri avansate pentru cele mai cerute piese. CDP Access detine un depozit de piese de schimb cu o suprafata de 200 mp, iar zona de reparatii inchisa, de 1.200 mp este echipata cu un pod rulant de 5,8 t.
Garantia oferita este de 12 luni, transportul si manopera pentru piesele de schimb livrate la punctul de lucru al clientului sunt servicii gratuite. 

Pentru a veni in ajutorul clientilor sai, CDP Access ofera si solutii financiare in sistem leasing, acordand posibilitatea de buy back neconditionat pentru produsele vandute. De asemenea, firma asigura si suportul necesar finalizarii unui contract de leasing pentru clienti in maximum 48 de ore.
Parcul de inchirieri cuprinde 250 de nacele, din diverse game si potrivite tuturor tipurilor de aplicatii, atat in interior cat si in exterior.
Cea mai mica nacela din parcul de inchirieri CDP Access este cea electrica  Optimum 8, cu o inaltime de lucru de 7 m si o capacitate a platformei de 230 kg, avand o latime de 1,76 m si o lungime de 2 m. Aceasta nacela, asa cum spune si numele, este optima pentru mentenanta marilor suprafete comerciale sau a locurilor inguste din unitatile de productie. "Sora" sa mica este nacela Optimum 6, care are o inaltime de lucru de 6,45 m si o capacitate a platformei de 280 kg, cu o latime de 0,76 m.

Toate nacelele electrice din clasa foarfeca sunt echipate cu roti anti-marcante, ce permit accesul in interior fara a lasa urme pe pardoseala. Ca o completare a eficientei platformelor electrice, acestea au o durata mai mare a ciclului de viata datorita incorporarii unor baterii mai bune. Cele doua nacele Optimum se completeaza perfect cu nacelele Compact 8, 10 si 12, Compact 8W si Compact 10N, care vin in ajutorul constructorilor si al instalatorilor, precum si al oamenilor de service.
Aceste tipuri de nacele, cu o inaltime de lucru - sugerata si de denumirea lor, intre 8 si 12 m, au o capacitate a platformei cuprinsa intre 350 si 450 kg, un acces lateral al platformei de 2,31 m si dimensiuni ale platformei de 2,30x1,20. Coeficientul de rampa este cuprins intre 23 si 25%, iar greutatea lor variaza intre 1700 kg si 2600 kg.
CDP Access Groupe Piroux colaboreaza cu ISCIR inca din 2002, devenind consultant tehnic pentru elaborarea prescriptiilor R4. De asemenea, firma s-a implicat activ si in domeniul securitatii muncii pentru armonizarea legislatiei europene prin transpunerea directivelor CE pe piata utilajelor din Romania.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI