Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Power Epab

Un nou beneficiar: Sc. Defne Construct Srl

20.10.2008
Luna trecuta a avut loc punerea in functiune a statiei de betoane cu o capacitate de 2 mc achizitionata de catre Sc. Defne Construct Srl.

 

Statia este amplasata pe soseaua Bucuresti-Urziceni, in zona comunei aindrilita, judet Ilfov.  Realizarea noii statii de betoane, ce indeplineste toate normele si standardele nationale si europene din punctul de vedere al productiei, poluarii si insonorizarii, cu certificate si declaratii de conformitate pentru producerea de echipamente industriale, reprezinta experienta acumulata de-a lungul anilor si totodata seriozitatea echipei de specialisti tehnologi. Statia de betoane este dotata cu un malaxor a carui productivitate este de 2 mc beton vibrat/sarja, cu doua axe orizontale proiectate astfel incat procesul de malaxare sa se efectueze in conditii optime.
Sistemul din interiorul lui, face ca apa si aditivii sa fie raspanditi omogen in amestec, astfel timpul de malaxare sa fie redus, iar calitatea betonului sa fie dintre cele mai ridicate. Robustetea structurii metalice ce alcatuieste statia de betoane, o recomanda ca pe un produs foarte fiabil in timp.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI