Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
SAIE 2008

"Casa Haulotte"

17.11.2008
Prezent la Bologna, la ediția de anul acesta a SAIE , grupul Haulotte i-a întâmpinat pe toți care au trecut pragul "Casei Haulotte", tema standului organizat anul acesta, într-un spațiu mai mare, mai primitor.

Haulotte a marcat cu mare fast la SAIE cei zece ani de când este prezent pe piața italiană, precum și supremația pe această piață. În rol de gazdă la standul producătorului francez au fost prezenți directorul general al Haulotte Grup, Alexandre Saubot și Stefano di Santo, Area Manager pentru Europa de Sud, Orientul Mijlociu și Africa și director al Haulotte Italia.

Standul, structurat pe două planuri, cu o suprafață de 300 mp s-a remarcat printr-un design modern cu un impact vizual foarte puternic.

Noua platformă telescopică H28 TJ+ a fost una dintre exponatele cheie ale standului. Lansată oficial la Conexpo Las Vegas, platforma s-a bucurat de un real succes printre vizitatori.


Expertiză în industria platformelor aeriene
Modelele sunt create și dezvoltate în interiorul companiei pentru a veni în întâmpinarea necesităților clienților și pentru a se asigura că aceștia sunt pe deplin satisfăcuți de produsele și serviciile oferite.

Mai mult㠄flexibilitate”, aceasta este principala caracteristică a noii platforme H28 TJ+. Aceasta beneficiază de un braț adăugat telescopic , cu o rază de acțiune mai mare cu 6 m și astfel poate fi utilizată chiar și în cele mai dificile puncte de lucru.


În toate privințele, noua platformă H28 TJ+ facilitează munca operatorului și permite utilizarea acestuia într-o gamă mult mai variată de medii de lucru datorită razei de acțiune de 23 m și platformei de 2,44 m. Acest model oferă totodată posibilitatea mai multor mișcări simultane și capacitatea de a ridica rapid greutăți foarte mari (până la 350 de kg). Brațul adăugat telescopic, având o lungime de 6 m este dotat cu mecanisme de ghidare extrem de precise care aduc și ele un aport semnificativ la capacitatea de a lucra în cele mai inaccesibile zone.


Confort pentru operator
Datorită mișcărilor proporționale și sistemului de auto-nivelare, operatorul beneficiază de confort maxim pe parcursul desfășurării activității sale.

Brațul și fleșa cu secțiune transversală octogonală sunt excepțional de rigide, oferind o mai mare stabilitate modelului H28 TJ și confort sporit al operatorului. Noul braț lung al modelului H28 TJ+ este echipat cu un cadru de lățime fixă, ax oscilant și sistem de blocare a diferențialului, fapt ce permite desfășurarea activității în diferite spații.

Oferind un nivel de siguranță maxim, modelul H28 TJ+ se află în conformitate cu standardele EN 280, ANSI, CSA, AS.

O altă surpriză pregătită vizitatorilor de la SAIE a fost modelul HA 15 IP cu braț articulat. Acest model a fost conceput pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor de a lucra la o înălțime de 15 m în spații interioare limitate. HA 15 IP în totalitate electric pentru folosire atât în interior cât și în exterior, oferă un număr mare de avantaje și caracteristici.

Echipament compact: înălțimea de 2 m când brațul este strâns, ce permite accesul în locuri restrânse și lățimea de 1,50 m, fac din HA 15 IP echipamentul ideal pentru lucrul în spațiile aglomerate.

Capacitate de acces remarcabilă: cu o fleșă aeriană de 140°, o rază de acțiune de 8,5 m, HA 15 IP permite accesul în cele mai dificile spații de lucru. Grad ridicat de manevrabilitate: prin intermediul controlulul hidraulic proporțional, toate mișcările sunt precise și sub controlul integral al operatorului.

Autonomie ridicată: dotat cu baterie și cele mai avansate caracteristici din punct de vedere tehnologic, acest echipament poate efectua cicluri de lucru mai lungi. Desigur, bateriile puternice, alături de transmisia electrică sunt manevrate de un sistem electronic de control al vitezei. Acest dispozitiv duce la productivitate și profitabilitate maximă, alături de siguranță. Acest model se conformează standardelor europene: marcajul CE, EN280

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI