Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Mustang

Gama de încărcătoare articulate

17.11.2008
Gama de încărcătoare articulate
Compania MUSTANG în acest an a definitivat pentru Europa gama de încărcătoare compacte articulate. În proiectarea acestor încărcătoare s-a urmărit realizarea unor utilaje compacte, robuste, cu performanțe ridicate, ușor de manevrat, care pot fi utilizate în activități diverse.

Experiența inginerească de peste 100 de ani în domeniul construirii de echipamente industriale și agricole a fost folosită pentru a putea fi îmbinate toate avantajele conceptului de încărcător articulat cu tot ceea ce este mai nou și eficient în proiectarea și fabricarea încărcătoarelor MUSTANG cu virare prin derapare ce reprezintă cheia succesului de peste 45 de ani.

Primele mașini au putut fi văzute în acest an la ConExpo din Las Vegas și la inaugurarea oficială pentru Europa, care a avut loc în Danemarca.

Noua serie de utilaje cuprinde șapte modele cu masă de operare ce se încadrează între 1,5 – 3 t. Capacitatea de încărcare cu cupă este cuprinsă în funcție de modelul ales între 860 – 1.920 kg.

Pentru o eficiență maximă a încărcătoarelor cu un minim de consum s-a ales pentru toate modelele echiparea cu motoare diesel YANMAR de generația a III-a ce asigură un nivel scăzut al zgomotului, vibrațiilor și emisiilor de noxe. Puterea de ieșire a motoarelor este cuprinsă între 23 – 47 CP.

Obiectivele cheie în proiectarea și realizarea acestor mașini au fost confortul utilizatorului, productivitatea maximă și utilizarea cât mai îndelungată a componentelor, astfel încât mașina de bază să reprezinte o investiție pe termen lung la care, în funcție de noi activități, să poată fi utilizate diverse echipamente. În acest sens tabla utilizată pentru șasiu și caroserie este din oțel cu secțiune mare, furtunurile sunt protejate și realizate cu mai multe straturi de inserții, iar pistoanele cilindrilor sunt realizate dintr-un oțel special.

Confortul și siguranța operatorului sunt asigurate prin utilizarea normelor standardizate ROPS, scaun ergonomic cu suspensie, comenzi efectuate prin Joystick cu suport al brațului, volan reglabil, panou de bord și posibilitatea de închidere a cabinei cu păstrarea unei vizibilități de 360°.

Deplasarea este hidrostatică având toate roțile motoare. Axele sunt foarte robuste, iar reductoarele permit un moment mare fără patinare ceea ce mărește mult forța de excavare. Roțile și amprenta pneurilor pot fi alese astfel încât să ne bazăm pe aceste utilaje indiferent de teren și condițiile de lucru.

Viteza de deplasare este de maximum 20 km/h, în funcție de model. Cupele care pot să aibă capacitate de 0,3 – 0,8 mc pot fi înlocuite cu alte echipamente ce se achiziționează opțional, sau se pot folosi echipamentele din dotarea încărcătoarelor cu virare prin derapare. Încărcătoarele sunt prevăzute cu un sistem de cuplare rapidă a echipamentelor ce permite schimbarea lor fără părăsirea scaunului. Pot fi utilizate și echipamente cu acționare hidraulică, deoarece mașina de bază este prevăzută cu circuit hidraulic auxiliar.
Toate modelele oferă în dotarea standard două poziții pentru flotarea automată a brațelor.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI