Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
SAIE 2008

Mașini de ridicat de la Fortza

17.11.2008
Ruxandra Horhogea
Mașini de ridicat de la Fortza

Societatea FORTZA.RO, cu sediul în centrul țării, la Mediaș, este o firmă cu tradiție pe piața românească. Conducerea companiei, a adus în România și a implementat sistemul italian de lucru, ultima tehnologie aflată pe piața din Europa și rețetele folosite cu succes în Italia, conducând o afacere care în ultimii ani pare că a prins aripi. Acest fapt îl demonstrează echipamentele pe care FORTZA.RO le comercializează, printre care MACARALE SAN MARCO, pentru care firma este unic distribuitor pentru România.

Din gama San Marco amintim: macarale turn, macarale automontante și hidraulice.

SAN MARCO INTERNATIONAL S.R.L. își desfășoară activitatea în sectorul de producție al utilajelor pentru construcții și asigură o gamă variată de macarale automontante hidraulice, macarale turn și betoniere. Sediul este situat în Borgomanero, între regiunile Lombardia și Piemonte și se întinde pe o suprafață de 40.000 mp, cu o suprafață construită de 5.000 mp, ocupată de o unitate de producție.

Compania FORTZA.RO reușește să asigure o gamă de utilaje care să acopere nevoile unui șantier de construcții. Pe lângă comercializarea produselor, firma mai are un atu: oferă clienților săi soluții tehnice pentru șantierele lor, ușurând activitatea. Acest lucru se datorează competenței personalului: începând cu conducerea companiei, dl Raccanello Giulliano venind dintr-o familie italiană de macaragii cu tradiție, și terminând cu echipele specializate în Italia. Unui client care achiziționează o macara de la FORTZA.RO i se acordă toate serviciile de care acesta ar putea avea nevoie: proiectul de montaj, montarea, ISCIR, precum și școlarizarea operatorilor. Urmarea unor astfel de produse și servicii nu poate fi decât una pozitivă: doar în cursul anului 2007 au fost montate în România 59 de macarale, numărul lor crescând în 2008. Putem spune că societatea a debarcat în "forță" pe piața din România, reușind să-și îndeplinească obiectivele, rezultatele nu au întârziat să apară. Astfel, macaralele și produsele firmei se află pe majoritatea șantierelor din țară: Timișoara, Arad, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Sibiu, Ploiești, Brașov, București, Suceava, Iași, Constanța etc.

Dintre firmele care au achiziționat macarale San Marco amintim câteva precum: NGF Construct Timișoara, Constructa SA Timișoara, Euroconstruct Cluj Napoca, ATL Construct Sibiu, Comservice Construct Mediaș, 38 Materna Sibiu, TCM Proconstruct București, Marcora București, Conimpex Company București, Imvest SA Constanța, ABC Val SRl Constanța, și lista ar putea continua. Produsele comercializate de FORTZA.RO acoperă o multitudine de modele, capabile să îndeplinească cerințele oricărui șantier.

Seria de macarale automontante hidraulice tip SMH acoperă o gamă de modele cu dimensiunile brațului cuprinse între 16 și 42 m și înălțime de lucru sub cârlig între 16 și 26 m; sarcina maximă variază de la 500 la 4000 kg. Modelele de macarale turn cu montaj modular din seria SMT (top less) eSMTTH pot ridica sarcini de până la 8000 kg, având o lungime a brațului de până la 66 m și înălțime liberă de până la 60 m.

Societatea dispune de o gamă care se poate adapta oricărui șantier, un avantaj puternic fiind și faptul că, în permanență, se găsesc pe stoc produsele consumabile și piesele de schimb ce țin de macarale: tronsonul de bază îngropat pentru toată gama de macarale, toate tipurile de cabluri metalice, fulii, contactoare electrice, comenzi și radiocomenzi.

FORTZA.RO asigură de asemenea și o gamă completă de accesorii pentru ridicare - bene pentru beton, furci, lanțuri, etc. Nu este însă suficient ca produsele să fie variate, acestea trebuie însoțite de servicii de aceeași calitate. Acționând conform experienței și competenței acumulate, conducerea companiei a alcătuit un pachet de servicii oferit tuturor clienților. Pentru macaralele închiriate de FORTZA.RO se asigură autorizarea ISCIR, precum și verificarea tehnică periodică care se realizează trimestrial. Un aspect deosebit de important este timpul de intervenție redus în cazul unei defecțiuni tehnice. În acest fel, compania reușește să ofere clienților săi servicii valoroase. Echipamentele de calitate sunt completate de soluții tehnologice eficiente, de termene de livrare optime. FORTZA.RO are printre obiectivele principale construirea unui parteneriat cu clienții săi, parteneriat în care primează profesionalismul, promptitudinea și încrederea.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI